2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21557 بازدید | 1507 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

هدیه به حضرت علی اکبر علیه السلام  💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

*شاید آن روز که سهراب نوشت:*

*تاشقایق هست زندگی باید کرد.*🌷

*خبری از دل پردرد گل یاس نداشت 💔*

*چه شقایق باشد،*

*چه گل پیچک ویاس*

*جای یک گل خالیست...*💔

*تانیاید مهدی،زندگی دشوار است...*🌼

*#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــ.🌼*

♥❧ #یا مهــــــ🌼ــــدی

♥❧ #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

┉┉┉•••◂ 𖦹🌸🌤️🌸𖦹▸•••┉┉┉ 

「⃢🦋 ┏━━🍃✨🍃━━┓

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هدیه به حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام 💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

*┄┅═✾•﷽•✾═┅┄┈*

*😔 چرا میگن جمعه ها دلگیره 😔*

*غروبش یه حس مبهمی داره ...*

*موقع غروب آدم فکر میکنه ...*

*دنیا انگاری روی تکراره 💔*

*غروبای جمعه می فهمم که*

*خورشید از رفت و آمد بی زاره*

*وقتی خیلی دل تنگش می گیره*

*سر روی شونه های یکی میزاره*

*❇️ یه نفر منتظر ما مونده 💔*

*🤲 که برای فرجش دعا کنیم 🤲*

*ولی با این زبون پر از گناه*

*چه جوری براش خدا خدا کنیم😭*

*کاشکی ساعت اونقدر جلو بره*

*تا که صاحب الزمونم برسه*

*اَمونم بریده دیگه ای خدا*

*کاشکی که خط اَمونم برسه*

*🎙 محـســن عــراقـے*

*✳ ڪپـۍ بــا ذڪـر صـلواتـــ*

*🥀اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ*

┄┅═✾•▪️•✾═┅┄┈

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

‍ #یامهــــ🌼ــــــدی 

*💢#انتظار_فرج چه فوایدی دارد؟*

🔰👇🔰👇🔰👇

✅ #امید: انتظار در انسان امید ایجاد می‌کند. شخصی که منتظر آینده ای روشن است، هرگز در مشکلات و سختی‌ها امید خود را از دست نمی دهد و برای آنچه وعده داده شده، تلاش می‌کند.  

✅ #صبر: کسی که منتظر است، اهل صبر و تحمل می‌شود و اگر در راه رسیدن به هدف، به موانعی برخورد کند، بردباری نموده و با یاد امام زمان علیه السلام دوران سخت غیبت را سپری می‌کند.  

✅ #آمادگی: اگر انسان، منتظر امام خود باشد، خود و جامعه را برای ظهور او آماده می‌کند؛ از گناه و سستی پرهیز داشته، و به دنبال عدالت می‌رود. او شهر و کشور خود را آماده ظهور می‌کند. می‌کوشد عدالت را در جامعه برقرار سازد و سعی می‌کند کارهای ثواب و نیک را ترویج داده، کارهای گناه و بد را بزداید.

🔆تبلور این آمادگی می‌تواند در موارد زیر باشد:  👇👇👇

👈 #خودسازی_فردی: کسی که منتظر حکومت مصلح است، خود نیز باید صالح باشد؛ یعنی منتظر واقعی نمی تواند نقش تماشاگر داشته باشد؛ بلکه حتماً باید در صف مصلحان باشد. پس نخست باید خودش را اصلاح کند.  

👈 #خودیاری_اجتماعی: منتظر، بعد از آنکه خودش را اصلاح کرد، باید دربارة دیگران نیز بی تفاوت نباشد و در اصلاح آنان نیز بکوشد.  

👈 #غرق_نشدن_در فساد_محیط: وقتی در جوامع، فساد شیوع یافت، انسان منتظر خود را پاک نگه می‌دارد؛ زیرا به اصلاح جهان امید دارد. تنها در این صورت است که منتظر، دست از تلاش و کوشش برای حفظ پاکی خویش و حتی برای اصلاح دیگران برنخواهد داشت.  

👈 #پایداری برابر رهبری‌های فاسد و مبارزه با فساد: منتظر واقعی، هیچ گاه برابر رهبران فاسد و ستمگر خضوع نکرده و سرتسلیم فرو نمی آورد؛ بلکه در مبارزه همیشگی با فساد و حاکمان فاسد به سرمی برد و منتظر تشکیل حکومت عدل اسلامی است.

#مقدمه_سازی_فرج

#زمینه_سازی_ظهور

🕊🌹الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَرَج🌹🕊

. ┏━━🍃✨🍃━━┓

هدیه به حضرت زینب کبری سلام الله علیها 💚

💚

مۍگُفت..

خدایامَن‌نمیدونم‌چِجوریـے

بابنده‌هات‌تامۍڪُنـۍ،وَلۍبہ‌این‌نَتیجہ‌رسیدَم‌

ڪہ‌هَرڪسۍ‌روبیشتردوس‌دارۍ

بیشتَربہ‌امام‌حُسین"ع‌مبتَلاش‌مۍڪنۍ(:🖤

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

شیخ رجبعلــی خیاط:

چشمت به نامحرم می‌افتد، اگر خوشت نیاید كه مریضی!!

اما اگر خوشت آمد، فوراً چشمت را ببند و سرت را پایین بینداز و بگو:

((یـــــا خیر حبیب و محبوب... ))

یعنی: خدایا من تو را می‌خواهم، این‌ها چیه؟! ، این‌ها دوست داشتنی نیستند...

هدیه به حضرت علی اصغر علیه السلام 

هدیه به صاحب الزمان عج الله 💚

#اصحاب_المهدی

✅ عاقبت شخص توبه کننده

✍️در زمان یکى از اولیاى حق، مردى بود که عمرش را به بطالت و هوسرانى ولهو و لعب گذرانده بود، نزدیک مرگ پرونده خود را ملاحظه کرد، گذشته عمر را به بازبینى نشست و از عمق دل آهى کشید و بر چهره تاریک اشکى چکید و به عنوان توبه و عذرخواهى از حریم مبارک دوست عرضه داشت :

《یا مَنْ لَهُ الدُّنْیا وَالآخِرَهُ اِرْحَم مَن لَیْسَ لَهُ الدُّنْیا وَالآخِرَهُ 》.

پس از مرگ، اهل شهر به مردنش شادى کردند و او را در بیرون شهر در خاکدانى انداخته، خس و خاشاک به رویش ریختند! آن مرد الهى در خواب دید به او گفتند : او را غسل بده و کفن کن و در کنار اتقیا به خاک بسپار. عرضه داشت:  او به بدکارى معروف بود ، چه چیز او را به نزد تو عزیز کرد و به دایره عفو و مغفرت رساند؟

💥جواب شنید : خود را مفلس و تهیدست دید، به درگاه ما نالید، به او رحمت آوردیم. کدام غمگین از ما خلاصى خواست او را خلاص نکردیم، کدام درد زده به ما نالید او را شفا ندادیم.

♥❧  #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

┉┉┉•••◂ 𖦹🌸🌤️🌸𖦹▸•••┉┉┉

「⃢🦋

『 مهدویت 🌱』

دلم به وسعت دریا گرفته آقاجان 🌊

از این زمانه از اینجا گرفته آقاجان 🌍

بیا دوای غم و غصه ها تویی مولا ✨

برای توست که دلها گرفته آقاجان💔

نیاز بہ‌هیچ زبان شاعرانہ‌اے نیسٺ

فقط رَبَنـا آتِنـا فِے دنیا

ڪربلا❤..ڪربلا❤..ڪربلا❤

#صلےالله_علیڪ_یااباعبدالله

تا که پرسیدم ز قلبم عشق 

چیست

در جوابم اینچنین گفت و گریست

لیلی و مجنون فقط افسانه‌اند

عشق در دست حسین بن علیست

👈🏻همسر فرعون 

تصميم گرفتــ ڪه عوض شود ؛

و شُد یڪــی از زنــان والای بهشتــی ...

👈🏻پسر نوح

تصميمــی برای عوض شدن نداشتــ ...

غرق شد و شُد درس عبرتــی برای آیندگان...

اولی همسر يڪ طغيانگـــــر بود

و دومی پسر يڪ پيامبـــــر...!!!

⚠️ براے عوض شدن هيچ بهانه‌ای

قابل قبول نيستـــــ ....

👈🏻اين خودتــ هستــی ڪه تصميم می‌گیری چه طور زندگی کنی.....!!!!

هدیه به حضرت رباب سلام الله علیها  💚