2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21544 بازدید | 1507 پست

#مهـدےجان❤️

تو آن دلیل خدایے ڪه حاضرے امّا

بـراے آمـدنٺ نـدبہ خوانـده ام؛آقا

خدا ڪـند ڪه بتـابے بہ باور مردم

و گل ڪنے بہ بلندے عشق در دلهـا

#العـجل_یا_مولاے💚

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

✨شبت بخیر اے همہ ے

هستے ام بہ قربانت✨

💞@abasaleh_1

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

✅پیام بهترین زنان عالم هستی  

✅بزرگترین تکلیف زن منتظر امام زمان ارواحنافداه در عصر غیبت...

✅یکی مالش رو فدا می کند

یکی جانش

یکی اسارت

و دیگری هجرت

✅هر کدام بر اساس اقتضای زمانشان...

ببینم تکلیف و اقتضای زمان ما در  مسیر نصرت حجت خدا چیست⁉️‼️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🌹یابن الحسن...

روزِ ما و شبِ ما،خوردْ گره با خال لبت..🌸

صبح باذکر سلام..شب با دعای فرجت..🌺

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

💥آقا مگر داریم ما، ما یادمان نیست!!

یادآوری کردید،اما یادمان نیست!

⚡️این جمعه هم حالا نیامد که مهم نیست!!

ما پهلوی خونین زهرا یادمان نیست..

⚡️عیبی ندارد او بیابانگرد باشد...

ما قصه ی مجنون ولیلا یادمان نیست!

⚡️تکرار تاریخ از همین بی غیرتی هاست..

وقتی طناب و دست مولا یادمان نیست...!

💥دستان ما افتاد از کار قنوتش

افتادن دستان سقا یادمان نیست...!

💥او پیر شد از این جوانی کردن ما...

ما که جوان اِرباً اِربا یادمان نیست!

💥یک روضه خوان ما را کمی یاری رساند

هل من معین شاه تنها ،یادمان نیست...

💥او مژه هایش ریخت یاد زینب و ما...

شام و اسارت رفتنش را یادمان نیست...

💥تازه طلبکاریم آقا دیر کرده!!

تازه طلبکاریمُ "آقا یادمان نیست"...

🌺✨اللهم عجل لولیک الفرج✨🌺

💠🌐💠🌐💠🌐💠🌐💠🌐💠

‍ "دعای زيباى امروز"

پيامبر؛مشکل گشای غمهايتان

امام حسین؛خريداراشکهايتان

حضرت ابوالفضل گره گشايتان

غریب مدينه؛شفاعت خواهتان

خورشید طوس؛ضامن دعاهايتان

ومهـدی فاطمه؛

سايبان دلهایتان باشد

" الهی آمین يا رب العالمين "

⭕️ مظلوم ترین فرد عالم

🔹 متاسفانه در بیشتر مجالس مذهبی از یاد امام زمان و دعا برای تعجیل ظهور آن حضرت غفلت می شود، و اگر بدانیم چقدر از آن حضرت غافل بوده ایم، متوجه می شویم که آن حضرت مظلوم ترین فرد عالم هستند.

🔸 امام حسین در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند: مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می توانید درباره آن حضرت سخن بگویید و قلم فرسایی کنید؛ آنچه درباره شخصیت این معصوم بگویید درباره همه معصومین علیهم السلام گفته اید؛ چون حضرات معصومین همه در عصمت و ولایت یکی هستند و چون این زمان، دوران مهدی ما است سزاوار است درباره او بیشتر گفتگو شود.

🔺 و در خاتمه فرمودند: باز تاکید میکنم درباره مهدی ما زیاد سخن بگویید و بنویسید، مهدی ما مظلوم است، بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.

📚 کتاب صحیفه مهدیه؛ بخش مقدمه

#اهمیت_و_چرایی_دعا_برای_ظهور

.

✨بسم الله الرحمن الرحیم✨

🕊الَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ🕊

🏴خدايا گرفتارى بزرگ شد،و پوشيده بر ملا گشت،و پرده كنار رفت،و اميد بريده گشت،و زمين تنگ‏ شد،و خيرات آسمان دريغ شد و پشتيبان تويى،و شكايت تنها به جانب تو است،در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است،خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى،پس به حق ايشان به ما گشايش ده،گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر،اى محمّد و اى على،اى على و اى محمّد،مرا كفايت كنيد،كه تنها شما كفايت‏‌كنندگان منيد،و ياریم دهيد كه تنها شما ياری ‏كنندگان منيد،اى مولاى ما اى صاحب‌زمان،فريادرس،فريادرس

،فريادرس، مرا درياب،مرا درياب،مرا درياب،اكنون،اكنون،اكنون،با شتاب،با شتاب،با شتاب،اى مهربان‏ترين مهربانان به حق محمّد و خاندان پاك او🏴

سپاس ازهمراهانی که دعای

فرج میخوانند

#مهدےجان❤️

بی حضور تو هميشه ويرانم

به شاخه‌های شكسته به سايه می مانم

چگونه بی تو دل من نجات خواهد يافت؟

منی که بی ‌نفس تو غريق طوفانم

💥آقا مگر داریم ما، ما یادمان نیست!!  یادآوری کردید،اما یادمان نیست! ⚡️این جمعه هم حال ...

😭😭😭😭😭

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

گفتم: دلم گرفته و ابرهای اندوهش سیل آسا می‌بارد.

آیا نمی‌خواهی با آمدنت پایان خوشی بر دلتنگیم باشی.

گفتی بگو:

الّلهُــــمَّ عَجِّــــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــــرَجْ💚

گفتم: روز آمدنت نبودم، روز رفتنت هم نبودم،

اما حالا با التماس از تو می‌خواهم ڪه روز ظهورت باشم؟

گفتی بگو:

گفتم: تو ڪه گفتی با غم شیعیانت دلتنگ می‌شوی، 

اما من سوختم و از تو خبری نشد؟

گفتی بگو:

گفتم: چه روزها و چه شبها این دعا را 

زمزمه ڪرده‌ام اما تو نیامدی.

گفتی: صدای تپش های قلبت را بشنو، 

اگر از جان برایت عزیزتر بودم با هر صدای تپش قلبت باید زمزمه کنی:

دستور تبلیغ امام عصر ارواحنافداه از طرف خدا و رسولش

منبع خطبه غدیر؛👇

مَعاشِرَالنّاسِ، إِنِّی أَدَعُها إِمامَةً وَ وِراثَةً (فی عَقِبی إِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ)، وَقَدْ بَلَّغْتُ ما أُمِرتُ بِتَبْلیغِهِ هان حُجَّةً عَلی کُلِّ حاضِرٍ وَغائبٍ وَ عَلی کُلِّ أَحَدٍ مِمَّنْ شَهِدَ أَوْلَمْ یَشْهَدْ، وُلِدَ أَوْلَمْ یُولَدْ، فَلْیُبَلِّغِ الْحاضِرُ الْغائِبَ وَالْوالِدُ الْوَلَدَ إِلی یَوْمِ الْقِیامَةِ.

تبلیغ امام زمان بر همه واجب است

هان مردمان! اینک جانشینی خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت به جا می گذارم در نسل خود تا برپایی روز قیامت. و حال، مأموریت تبلیغی خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب و بر آنان که زاده شده یا نشده اند و بر تمامی مردمان باشد. پس بایسته است این سخن(تبلیغ امام زمان ارواحنافداه) را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا برپایی روز قیامت، برسانند.

مَّن ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ

ـــــــــــــــ

«خدای تعالی قرض الحسنه می خواهد»

چه کسی به خدا وام می دهد، قرض الحسنه ای که خدا آن را برای او چندین برابر کند و اجر پر ارزشی برای او باشد؟

(سورة الحديد، آیه ۱۱)

علی‌بن‌ابراهیم (رحمة الله علیه)- ثُمَّ لَتُسْئَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ؛ یعنی از ولایت، دلیل بر این مطلب آیه: و نگه داریدشان، باید بازخواست شوند (صافّات/۲۴) یعنی از ولایت بازخواست می‌شود.

(سوال؟ برای امام حی و زنده مان چکار کردیم)

تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۳۶۶

بحارالأنوار، ج۲۴، ص۵۲/ المناقب، ج۲، ص۱۵۳؛ «بتفاوت»/ القمی، ج۲، ص۴۴۰/ البرهان؛ «بتفاوت»

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘

#یاصاحب_الزمان_ادرکنی❤️

🌹✨گفتم كه روي خوبت ازمن چرانهان است 

گفتا تو خودحجابي ورنه رخم عيان است 

🌹✨گفتم كه از كه پرسم جانا نشان كويت؟ 

گفتا نشان چه پرسي آن كوي بي نشان است 

🌹✨گفتم مراغم تو خوشتر زشادماني است 

گفتا كه درره ماغم نيزشادمان است 

🌹✨گفتم فراق تاكي....؟؟

گفتا كه تا توهستي 

🌹✨گفتم نفس همين است 

گفتا سخن همان است 

🌹✨گفتم كه سوخت جانم ازآتش نهانم 

گفت آنكه سوخت اورا كي ناله و فغان است 

🌹✨گفتم كه حاجتي است

گفتا بخواه ازما... 

🌹✨گفتم غمم بيفزا 

گفتا كه رايگان است 

🌹✨گفتم ز (فيض) بپذير اين نيمه جان كه دارم 

گفتا نگاه دارش غم خانه ي نهان است

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

✨شبت بخیر ای پادشه خوبان✨

💞@abasaleh_1