2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21641 بازدید | 1507 پست

*▪لَینْ‏‌قَلْبِی‏‌لِوَلِیِّ‏‌أَمْرِك▪ ‌:*

*چطوری‌گناه‌نکنیم ؟!*

*- #قدم‌اول🌻:*

هروقت‌که‌فکرگناه‌اومد‌توسرت...↯

*¹•شیطان‌رولعنت‌کن!*

*²•یه‌صلوات‌بفرست!*

*³•بگواستغفرالله*

*- #قدم‌دوم🌻:*

اگردیدی‌بازم‌ول‌کن‌نیست...↯

*¹•برویه‌وضوبگیر!*

*²•دورکعت‌نمازبخون!*

''تو۹۹درصدمواقع‌جواب‌میده!

کافیه‌فقط‌یه‌بازامتحان‌کنید''

●•قانون‌دلمون‌ازامروز↯

موقع‌گناه،اگردیدی‌هیچ‌جوره‌نمی‌تونی‌

جلوی‌شیطان‌وبگیری!

اول‌دورکعت‌نمازمیخونی

بعدهرگناهی‌خواستی‌انجام‌میدی...!

''مطمئن‌باش‌اینجوری‌خداکمکت‌میکنه‌دیگه‌

*سمت‌اون‌گناه‌نمیری*🙃🍂🍃...''

*-استادرائفی‌پور🌿''*

_اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج_

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم ممنونم الهی خودتم حاجت روا بشی ب حق این روزا 

ممنون عزیزم ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

🏴🖤 امام حسین علیه السلام در آخرین خطبه‌های روز عاشورا فرمود فَأَکُونُ أَوَّلَ مَنْ تَنْشَقُّ عَنْهُ الْأَرْضُ؛ اول کسى خواهم بود که زمین برایش شکافته مى‌‏شود. فَأَخْرُجُ خَرْجَةً یُوَافِقُ ذَلِکَ خَرْجَةَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ ع وَ قِیَامَ قَائِمِنَا وَ حَیَاةَ رَسُولِ اللَّهِ ص؛ و خارج خواهم شد (خروج خواهم کرد)، خارج شدنی که موافق خارج شدن امیرالمؤمنین  و قیام قائم ما و حیات رسول‏‌الله است.

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
چقدر قشنگه تاپیکتون اجرت باخود ام حسين عليه السلام 

سپاس گلم به لطف خداوند واقا امام زمان و همینطور شما دوستان هستش.ممنونم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
دوستان لطفأ دعام کنید خیلی محتاج دعاتون هستم التماس دعا دارم🤍🤲🤲🤲🙏🙏🙏

نگاه ویژه ی آقا بدرقه ی راهتان

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

🖤🏴یَنْصُرُهُ بِآیَاتِهِ وَ یُظْهِرُهُ عَلَى أَهْلِ اَلْأَرْضِ حَتَّى یَدِینُوا طَوْعاً وَ کَرْهاً یَمْلَأُ اَلْأَرْضَ عَدْلاً وَ قِسْطا

شما که تو دلت نی نی داری   آره شما که با فرشته ها فامیل شدی  به اون بالاییا وصل شدی برا حوایج من دعا میکنی؟  مرسی
@khalejoon   سلام عزیزم ❤️ به نیت حاجت روایی شما  اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرج ...

سلام گلم خیلی ممنونم ان شاءالله خیر دو دنیا رو ببینین😘😘😘😘

چشم عزیزم❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭