2777
2789
عنوان

راز یک حقیقت

| مشاهده متن کامل بحث + 21641 بازدید | 1507 پست
یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲  یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲  یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲  ی ...

دوستات رو که میخای تگ کن عزبزم❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به هوای حرم به امیدکرم روی لبم عجل فرج است

سوی کرب و بلا به دعا و بکاء با هر قدمم عجل فرج است

امام زمان میفرمایند:من برای مؤمنی که مصیبت جدّ شهیدم را یادآور شود سپس برای تعجیل فرج و تأیید من دعا نماید دعا می‌کنم.1

زمانی حسینی هستیم که مهدوی باشیم. 

اینکه هر سال اربعین عزاداری کنیم و به زیارت امام حسین برویم ولی حسین زمان را فراموش کنیم. نسبت به حسینی که مصائب درد ها و مشکلاتش خیلی بیشتر است بی تفاوت باشیم ودر حال و هوای مصائب حسین سال 61 باشیم.خود فریبی است.

«حسین» زنده به گفته امام علی :آواره،طرد شده، تنها و یگانه است.2

هر کدام از ما می‌توانیم در برطرف کردن موانع ظهور کمک کنیم. هدفمان از اربعین باید خدمت به حسین زمان باشد. 

اربعین نماد صلح و وحدت و حرکت مهدوی جهانیست. 

و پناهگاهی برای همه آزادی خواهان و انسان های مهربان برای عدالت و صلح جهانی. پس قدم به قدم تاظهور

یا ربَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظُهورِ الحُجَّة

1 مکیال المکارم  «2»کمال الدین ج 1 باب 26

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

به نیت حاجات دل دوست عزیزم @رونیا83     هدیه به صاحب الزمان عج الله  اللهم ...

مرسی از لطفتون.🙏🏻🙏🏻

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

به هوای حرم به امیدکرم روی لبم عجل فرج است سوی کرب و بلا به دعا و بکاء با هر قدمم عجل فرج است ...

اللهم عجل لولیک الفرج

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲 

یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲

ذکر امروز چیه عزیزم ؟

صلوات و اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰