2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کیک کوچیک یک کیلویی نوتلا خریدبم ۲۴۰تومن 

اما فوق العاده خوشمزه و پر از مغز

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
یه کیک کوچیک یک کیلویی نوتلا خریدبم ۲۴۰تومن  اما فوق العاده خوشمزه و پر از مغز

من بابام ۲۵ روزه فوت شده مامانم حالش خوب نیست گفتم فقط یه کیک کوچک بگیرم بدم اونجا با یه دسته گل

من بابام ۲۵ روزه فوت شده مامانم حالش خوب نیست گفتم فقط یه کیک کوچک بگیرم بدم اونجا با یه دسته گل

خوبه 

اما باید دوره سوگواری اش تموم بشه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خوبه  اما باید دوره سوگواری اش تموم بشه

بله خودمم خای ناراحتم ولی بابام سرطان داشت دیگه درد نداره پارسال هم بابام مریض بود نشد براش تولد بگیریم حالا گفتن با یه کیک بدم اونجا میدونم غم بابام به ای زودی ها فراموش نمیشه بابام فقط ۵۱ سالش بود 😔😔

خدا رحمت کنه باباتو عزیزم ،مطمئنی اگه بگیری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟من مادر شوهرم ۱۰ ماهه مرده ،ماه پیش تولدم بود نگرفتم ،گفتم اگه بگیرم خواهر شوهرا میریزن سرم ،حالا بازم خودت میدونی ،اگرم گرفتی سعی کن هیشکی نفهمه ،شاید خانواده پدریت بفهمن ناراحت بشن

خدا رحمت کنه باباتو عزیزم ،مطمئنی اگه بگیری مشکلی پیش نمیاد؟؟؟من مادر شوهرم ۱۰ ماهه مرده ،ماه پیش تو ...

بخدا خودم خیلی ناراحتم مامانم حالش خیلی بده چند سال پیش هم داداشم رو از دست دادم .تنها بهش میگم بیاد خونمون یکمی خوشحال بشه خانواده پدریم اینطوری نیستن ولی آخه من خودم چند بار رفتم بیمارستان ولی باید سعی کنیم رو پا بشیم مامانم از ناراحتی فشارش میره بالا