2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 44 پست
چرا عزیزم دفعات قبل هم دختره هیچی نگفته پسره خیلی اتفاقا پافشاری میکنه برای خواستگاری اما چون چند ما ...

چی بگم والا من ک دقیق جزئیاتو نمیدونم

ولی بنظرم دوستت غرورشو نشکنه بهتره 

صبر کنه

اگ پسره یخاد بیاد بارون سنگم بیاد میاد

اگ هم نخاد یا ب زور بیاد فایده نداره اینجور

همواره به آینده فکر کن ، هنوز کتاب هایی برای خواندن ، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا من ک دقیق جزئیاتو نمیدونم ولی بنظرم دوستت غرورشو نشکنه بهتره  صبر کنه اگ پسره یخ ...

آخه رابطشون طولانی شده و هردو کلافه و خسته ن از این ارتباط مجازی و باعث شده بحث های بیخودی داشته باشن 

حال ندارم.
آخه رابطشون طولانی شده و هردو کلافه و خسته ن از این ارتباط مجازی و باعث شده بحث های بیخودی داشته باش ...

خب پسره بیاد با خانوادش مگه میخاد فیل هوا کنه یه مهمونیه کوچیکه دیگه😐

همواره به آینده فکر کن ، هنوز کتاب هایی برای خواندن ، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند..!
آخه رابطشون طولانی شده و هردو کلافه و خسته ن از این ارتباط مجازی و باعث شده بحث های بیخودی داشته باش ...

ببین بنظرم دیگه از دو سه سال ک میگذره یا باید تموم شه یا عقدی، نامزدی چیزی وگرنه حوصله سر برمیشه

خب یعنی هردو برای جنوبن؟  از یک فرهنگ هستن یا ن؟؟  هردو سنی ندارن که، خب بگه برام میخاد خ ...

آره عزیزم هردو جنوبی و یک رسم و رسوم.. اینجا عادیه تو این سن ازدواج تازه اینجا خیلیا ت سن خیلی کمتر ازدواج میکنن مثلا وقتی پسره ۲۰ سالشه ازدواج میکنه🥲

حال ندارم.
خب پسره بیاد با خانوادش مگه میخاد فیل هوا کنه یه مهمونیه کوچیکه دیگه😐

خوب مشکل همینه همیشه اصرار از خود پسره بود الان نمیگ هیچی و هروقت بحثش هست میگ انشالله بع وقتش

حال ندارم.
آره عزیزم هردو جنوبی و یک رسم و رسوم.. اینجا عادیه تو این سن ازدواج تازه اینجا خیلیا ت سن خیلی کمتر ...

جدی؟؟  بنظرم خوبعهه اتفاقااا

عروس از شهرای دیگه نمیبرن؟؟؟ 😜😜 دلم خواس عروس جنوبیا بشم

ببین بنظرم دیگه از دو سه سال ک میگذره یا باید تموم شه یا عقدی، نامزدی چیزی وگرنه حوصله سر برمیشه

دقیقا همینجوری شدهع من نظر خودم این بود ک بشینه باهاش خیلی رک و راحت صحبت کنه چون رابطشون خیلی خوبه حیفه تموم شه هردو هم همو میخوان حیفه دیگ .. من بهش گفتم بشین صحبت کن بگو واقعا از مجازی بودن خسته ای و این داستانا خودش ی فکری میکنه دیگ

حال ندارم.
جدی؟؟  بنظرم خوبعهه اتفاقااا عروس از شهرای دیگه نمیبرن؟؟؟ 😜😜 دلم خواس عروس جنوبیا بشم

اونایی ک اصالتا اینجایی باشن خیلی کم پیش میاد ولی اینجوری هم نیست ک کلا ازدواج با کسی ک شهر دیگه ایه نکنن ولی خب خیلی کمه 

مثلا من خودم،بابام زن از شهرستان گرفته 

حال ندارم.