2777
2789
عنوان

خواستگاری

366 بازدید | 44 پست

بچه ها این حرف دوستمه ، این و گفتم ک یه وقت نگین وای ت ک تو تاپیک قبل فلان چیزو گفتی..😁

فکر کنین با یه شخصی ۴ساله در ارتباطین و یک بار خواستگاری اومدن که ب دلیل اینکه یک سال آخر درستون مونده خوانواده گفتن نه..قرار شد عید دوباره تماس بگیرن که دقیقا دو روز قبل از عید یه اتفاقی افتاد ک هیچجوره امکانش نبود خانواده پسر تماس بگیرن .

از یه طرف دوستم خسته س از این رابطه (از دوری) از یه طرف خود پسر هم همیشه میگ خسته شده از مجازی بودن‌‌.. دو س باری حرف اینک باز بیان خواستگاری بین دختر پسر بوده..

میشه دور از این حرفا ک بگین هول بازی و .. یه راهنمایی کنید ک دختر چطوز غیر مستقیم ب پسره بگ خستس و هرچی زودتر یه کاری کنه..

لطفا قضاوت نکنید چون ت زندگیشون نبودین و جزئیات و نمیدونین از نظر خواستن هم خواستنه قطعیه از طرف هر دو. خانواده ها هم جفت راضین فقط میمونه اومدن خوانواده پسر،ک دختره چجوری به رلش بگع؟؟؟

حال ندارم.

بگه بیاین خواستگاری.  همین😐

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم دختره مثلا با یکی از دوستای صمیمی اش که پسره هم میشناستش هماهنگ کنن برن سه تایی بیرون، بعد دختره بگه یکی میخاد بیاد خواسگاری ک شرایطش خوبه و خانوادمم قبولش دارن، دوستشم همراهی کنه باهاش و آب وتاب بده، دیگه اگر پسره عاشق باشه میاد جلو و...  البته این نظر منه هاا، ارزیابی اش کن ببین خوبه یا ن

😂وای خدا نکشتت.. آخه میدونی تا این حد راحت هستن اوکیه ولی میخواد غیر مستقیم بگه

ینی پسره نمیاد این میخاد بش بگه بیا؟

همواره به آینده فکر کن ، هنوز کتاب هایی برای خواندن ، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند..!
بنظرم دختره مثلا با یکی از دوستای صمیمی اش که پسره هم میشناستش هماهنگ کنن برن سه تایی بیرون، بعد دخت ...

مرسی عشقم بابت نظرت ولی با شرایطشون همخونی نداره هیچجوره..❤️

حال ندارم.
بنظرم دختره مثلا با یکی از دوستای صمیمی اش که پسره هم میشناستش هماهنگ کنن برن سه تایی بیرون، بعد دخت ...

نه ایم نتیجه ی عکس میده من دیدم

همواره به آینده فکر کن ، هنوز کتاب هایی برای خواندن ، غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند..!
ینی پسره نمیاد این میخاد بش بگه بیا؟

چرا عزیزم دفعات قبل هم دختره هیچی نگفته پسره خیلی اتفاقا پافشاری میکنه برای خواستگاری اما چون چند ماه پیش خواستن بیام و یه اتفاقی پیش اومد و نشد ک بشه.. تا الان دیگ بحثش نبوده بر همین یه راهی خواست ک غیر مستقیم بگه بیان دیگ

حال ندارم.
هروقت پسره گفت خسته شدم و...بگه منم همینطور،اگه گفت بیایم خاستگاری بگو بیاید

اینجوری بوده و دختره همیشه میگ اما پسره نمیگه  و میگ انشالله میرسه هرچی زودتر وقتش.. اینجوری هم نیست ک بگیم پشیمون شده چون خیلی جدیه و خانوادش مبدونن و دفعات قبل دختره هیچی نمیگفته پسره روز و شب اصرار میکرد ک بیاد و یک بار هم اومد ک توضیح دادم

حال ندارم.