2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم ولی من اونروز داخل اینترنت میگشتم برای اسپرم قویی کردن خیلی چیز هایی خدراکی خوبی پیدا کردم  الانک ن  فردا شب بهم پیام بده برات عکس بگیرم ازشون بفرستم اخه نوشتم دفترمم در دسترس نیس  برای حرک اسپرم حرکتش قویی شدنش  ان شالله کمکت کنه  کل اینتدنت گشتم تا بهترین ها و جامع نوشتم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
اره میشید. احتمالا برای زودتر جواب گرفتن ای یو ای بهتون پیشنهاد بشه.

یعنی چی ای یو ای تاحالا نشنیدم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
میشه واسه منم بفرستی عزیزم.

چشم گلم فقط بهم پیام بده فردا شب چون یادم میره لایک نکن ک نمیخونم 

اگه سنت بالا نیست بله. راحت باردار میشید . فقط بهتره خودتونم حسابی تقویت کنید که زود بگیره. وضعتون خ ...

تا چه سنی زود باردار میشه شد؟ 

بعد چند ماه اقدام؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...