2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه😕

ولی شنیدم دعا در حق بقیه زودتر اجابت میشه نمیدونم من دعا میکنم شما به خواسته دلت برسی شما هم دوس داشتی واسه من دعا کن🌹

میشه یه صلوات به نیتم بفرستی مهربون جان؟🙏❤️

اینو میخواستم تو تاپیک قبلت بگمم یادم رفت

اول از همه دعای پدر و مادر در حق فرزند خیلی تاثیر داره 

دوم اینکه من یه زمانایی که دیگه واقعا نا امید بشم میرم سر مزار یه شهید (سمت ما دو شهید گمنام هست)

بهشون میگم شما جای برادرای من اید 

در حق خواهرتون دعا کنید 

اونا خیلی به خدا از من و تو نزدیکترن

اینو میخواستم تو تاپیک قبلت بگمم یادم رفت اول از همه دعای پدر و مادر در حق فرزند خیلی تاثیر داره&nb ...

عزیزم من که نمیتونم فعلا برم ولی چله شهیدها رو برداشتم 

ولی تو این هفته میرم

🍒خدایادوست دارم 🍒
تا حالا ازته دل خاستم ولی الانم ازته دل به خدا گفتم 

بهت قول میدم ب زودی اجابت میشه خداخیلی مهربون خیلیییییی بیشترازونی ک فکرش کنی خدارفیق تنهایامه هرچی خواستم ن نگفته حتی اگ ب نفعم نبوده یجوری حالیم کرده دعامیکنم بابدن پاک ب حق فاطمه زهرا و ب حق امام حسین هرانچه ک ازش میخای ب خوبی و خوشی و خیر بهت بده و دل شادت کنه گلکم..ذکر یا جوادالایمه ادرکنی و یافتاح زیادبگو عزیزم❤

بهت قول میدم ب زودی اجابت میشه خداخیلی مهربون خیلیییییی بیشترازونی ک فکرش کنی خدارفیق تنهایامه هرچی ...

خیلی ممنونم ازت خوشگلم میشه توهم واسم ازته دل دعاکنی! 

من هرچی ازخدا خاستم بهم داده به جز این یکی 🥺

🍒خدایادوست دارم 🍒
خیلی ممنونم ازت خوشگلم میشه توهم واسم ازته دل دعاکنی!  من هرچی ازخدا خاستم بهم داده به جز این ...

میده دیر یازود شاید شرایطش اون لحظه محیا نیس ک خدابهت بده تو مورو میبینی ولی خدا پیچش مو همه جوانب میسنجه ممکنه مثلا توطرفت بخای ولی خداازینورببینه مثلا خونوادت فعلاشرایطش ندارن یاامادگیش ندارن یاهرچیزدیگه یامیده یابهترش میده فقط صبر و زمان گلکم..چشم دعامیکنم