2821
2789
عنوان

سایز پا

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 42 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی مطمئن باشیم پسر نیستی؟

بله چرا باید پسر باشم عزیزم 

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  
🤣 🤣 🤣 شوخی کردم بابا سایز پام 40 قدم 163 تازه عضو شدم عقده ریپلای دارم😁😘😘😘

فک کردم پسرید اخه دختر ۱۹۰ ندیده بودم خوش اومدی قشنگم

شما کفش پاشنه بلند پیدا میکنید؟  

میشه یه صلوات به مهمونم کنید مهربونای دل پاک    من میدونم که خدای من مهربون تر از چیزیه که من فکر میکنم میدونم خدای من اونقدر بزرگ و مهربونه که هرچی به صلاحمه برام رقم میزنه میدونم که خدای من همیشه هوامو داره و تنهام نمیزاره میدونم که خدای من هیچوقت منو تنها نمیزاره و صلاحمو میخواد میدونم که خدای من همیشه مراقبمه و مشکلاتمو حل میکنه  
بله چرا باید پسر باشم عزیزم 

باشه 

لطفا برای ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید                     سه زن در دنیا زیبا ترینند..... مادرم  ....    انعکاس تصویرش در آیینه ..... سایه اش......    
چند سالته اسی؟

۱۷

اره عزیزم خیلیه پاشنه بلند چطور؟ 

اخه من سخت پیدا میکنم خوشحال شدم الان خس بهتری نسبت به سایز پاهام دارم

اخه من سخت پیدا میکنم خوشحال شدم الان خس بهتری نسبت به سایز پاهام دارم

من عاشق پاشنه بلندم آخه از اسپرت خیلی خوشگلتر و شیکتره هیکلم خوشگل نشون میده فقط واسه پیاده روی و مسافرت اسپرت میپوشم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز