2777
2789
عنوان

روز اول مهر 🙂🙃

1494 بازدید | 23 پست

معلمم امسال اولین سال تدریسمه همش دغدغم اینه که روز اول مهر چه کار کنم چه فعالیتی رو انجام بدم، آخه میگن روز اول مهر درس ندین. یه زنگش میشه معرفی معلم و دانش آموزا و بیان قوانین و توقعات برای زنگی بعدی چه فعالیتی رو برای دتنش آموزان کلاس یونی پیشنهاد میدید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلاً از بچه ها بخواه یه متن کوتاه راجع به خودشون آماده کنن. درباره علایق، اهداف، خانواده و این چیزا. بعد بگن سر کلاس. اینجوری بهتر میشناسیشون

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

کلاس یونی؟ 

نقاشی بکشن

بازی کنید

من کلاس اولم، دستوزری باهاشون انجام میدم، خط زمینه رو میگم.

بازی های دستورزی و...

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁
یک زنگ هم بچه ها از خاطرات تابستان میتونن تعریف کنن ، درس هم میتونید شروع کنید چون بچه ها کتاب دارن ...

بچه ها از اول مهر کتاب دارن؟ یادمه دوران خودم تا یه هفته دو هفته بعد کتاب می دادن بهشون

کلاس سوم بگید خاطره بگن.

حسشون رو برای روز اول و پایه جدید بنویسن.

یه بازی کلاسی متناسب با پایه شون سرچ کنید که انجام بدن

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁