2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 17 پست
آره بابا،منم تو اون دماغم چررررب شده بود(هنوزم از همه حای بدنم چرب تره،کارخونه ی روغن سازی عملا) مدا ...

دخترا از همه لحاظ مصیبت دارن😑

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
وای خیلی دخترم حرص میخوره میگه زشته ماسکشو  اصلا بیرون نمیاره تو خیابون

دوره ی بلوغ دوره ی حساسیه،بهتره هم خودتون نسبت به این دوره اطلاعات جمع کنید هم به بچه تون اطلاع بدید(علی الخصوص در مورد پریود،جوری باشه که ازش خجالت نکشه)،این که بچه ها مدام به ظاهرشون میرسن یکی از ویژگی های دوره ی بلوغه،چیزای دیگه ای مثل هویت طلبی،استقلال طلبی،کنجکاوی و..... از ویژگی های دیگه اش هست

این رفتار دخترتون هم کاملا طبیعیه،چون همه ی بچه ها تو سن بلوغ اینجوری میشن و به ظاهرشون میرسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره ی بلوغ دوره ی حساسیه،بهتره هم خودتون نسبت به این دوره اطلاعات جمع کنید هم به بچه تون اطلاع بدید ...

پریود میشه فقد به خودم میگه اصلا دلش نمیخواد باباش بفهمه که پریود میشه 

بعد  اره به خودش خیلی میرسه با لوازم آرایشی سعی میکنه بینیشو کوچیک کنه واس مهمونیا نمیدونم چرا اینقد حساس شده 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃