عزیزان دخترم 13 سالشه به طور غیر معمولی بینیش بزرگ شده قبلا اینطوری نبود از وقتی تو سن بلوغ رفته بینیش بزرگ شده خیلی این موضوع ناراحتش کرده بنظرتون بخاطره بلوغ بینیش اینجوری شده؟
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
به نام خداوند رنگین کمان!:)🖤🌈🕊 بچه ها نخندینا!:)🖤🎤 بارون اومدو یادم داد!:)🖤🌧🕊 به مامان چیزی نگو!:)🖤🕊 بچه ها ناموسا کمک!:)🖤🖐🏻🕊 نه می بخشیم نه فراموش میکنیم🖐🏻🖤🕊 فاقد اعصاب!!!!! این کابری دست چند نفره!
اره عزیز دختر منم اینجوری شده خودم تعجب میکنم از شدت باد دماعش
یه هووو بزرگ شد خخخ
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
آره بابا،منم تو اون دماغم چررررب شده بود(هنوزم از همه حای بدنم چرب تره،کارخونه ی روغن سازی عملا) مدام هم جوشای گنده میزد روش،دماغ کلا عضو ناموزونیه،درست نیشه خودش((:
پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونههایم مینویسم 🖤😭 01/8/23 دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣 این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز ٠١/١٢/١٧🖤🍃
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اخه فامیلی من شاهسونی هست گفتم شاید هم فامیلی هستیم
چ جالب! 😍