2777
2789
عنوان

بچه ها مردم از....😔

142 بازدید | 15 پست

مردم از اینکه همش باید فیشت فیشت کنم  یا همیشه حساسیت دارم یا سرما خوردم جلو کولر نه تابستون حالیشه نه بهارو زمستون

چکار کنم دکتر هم میرم یا سیتریزن میده یا استامنیفون

خواهش میکنم اگه کسی دواشو میدونه بگه ؟؟

😷🤧

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از دمنوش های طبیعی استفاده کن عزیزم. آویشن و عسل

شربت لیمو وعسل وزنجبیل

دمنوش به دانه

اینارو ما استفاده می کنیم عالین

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..

من که مجبور میشم یک عدد بتامتازون La بزنم رنگش شیری رنگ .    بدون رنگ هم داره که اثر نداره :(   

ضرر داره مجبورم 

و لوراتادین ۱۰ میخورم سر خود چند ساله . وقتی حساسیتم شروع شد یک عدد میخورم 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

براشما جواب داد؟

اره ما خیلی وقته اصلا داروی شیمیایی استفاده نمی کنیم بیشتر از روش های گیاهی درمان می کنیم

زمان می‌گذرد... خیلی چیز ها تغییر می‌کنند،یک روز به خودت می‌آیی و میبینی دوستان واقعی ات را نشناختی و دشمنانت به تو لبخند می‌زنند. کسانی را از یاد برده ای که زمانی از بهترین هایت بوده اند با آدم های جدیدی آشنا میشوی که هرکدام حس جدیدی در تو می‌کارند و گاهی خاطره ای قدیمی را در تو زنده می‌کنند. بوی عطرشان گاهی قلبت را می‌فشارد،از بعضی مکان ها با ترس رد می‌شوی و خاطره های خنده دارت اشک آور میشوند. زمان سرسخت ترین چیزها را عوض میکند حتی باورهایی که زمانی قلبت را می‌ساختند..