2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید

48 بازدید | 5 پست

من تو تاپیک های قبل گفتم که ی خواستگار داشتم که خواستگاری بهم خورد اما من باهاش حرف میزدم امروز اتفاقی رفتم اینستا یکی از دختر خاله هاش دیدم که عکس خواستگارم و اون یکی دختر خاله اش کنار هم هست بغل کرده بودن همدیگه رو اینم بگم دختر خاله اش با خودش همسنه قبل از خواستگاری هم لپ تاپش رو دوروز به من قرض داد عکساشون رو دیدم که دستاشون رو قلب کرده بودن و کلی عکس داشتن باهم و لب ساحل و اینا وقتی پرسیدم گفت مثل خواهر و برادریم ولی من گفتم من مشکل دارم با این قضیه 

اینم بگم اون دختر خاله اش الان ازدواج کرده ولی خیلی راحته با این و من متنفرم رفتم بهش گفتم که عکستو تو ایستا با دختر خاله ات دیدم گفت واقعا برات متاسفم منم جوابشو ندادم  

خب شما ک اینقدر دنیاهاتون با هم فرق داره به جای متاسف بودن با هم رابطه رو ادامه ندین

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما ک اینقدر دنیاهاتون با هم فرق داره به جای متاسف بودن با هم رابطه رو ادامه ندین

دقیقااااااا ولی دوست ندارم بره     و دوست هم ندارم اینقدر راحت باشه دختر خاله اش باهاش      البته دختر خاله اش الان ازدواج کرده   ولی خیلی پررو