shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 عنوان این آدم چی میگه ؟؟ 70 بازدید | 8 پست آغا من بهش گفتم دیگه صحبت نکنیبلاکش نکردما ولی گفت اوکی مسخره ام کرد منو تازه که آره برو ایشالا تو روابط بعدیت موفق باشی و اینا الان بعد از دو روز پیام داده سلام چخبر😐 اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 1401/06/24 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 باهاش بهم زدم چون اخلاقش بد بود اگه براتون سواله اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14979 آویزونسیریشتنهاست خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
hayat123 عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4202 بگو با روابطه بعدیم دارم خوش میگذرونم، مزاحم خوشیم نشو بعدم بزن بلاکش کن 💜Army. For ever💜✌️
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 آویزون سیریش تنهاست میدونی چیش جالبه تو طول روز اصلاااا جواب پیاممو نمیددا دقیقا شب دیر وقت پیام میده میره تا فردا شب لازم اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14979 میدونی چیش جالبه تو طول روز اصلاااا جواب پیاممو نمیددا دقیقا شب دیر وقت پیام میده می ... وقتی دقیقا تنهاست و هورموناش ب هم ریخته خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 وقتی دقیقا تنهاست و هورموناش ب هم ریخته من خیلی دوسش دارما خیلی ولی اذیتم میکنه الان چن روزه هم ناراحتم رفته هم میگم بهتر چون باهام بد صحبت میکرد اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.
fateme__banoo عضویت: 1399/02/16 تعداد پست: 14979 من خیلی دوسش دارما خیلی ولی اذیتم میکنه الان چن روزه هم ناراحتم رفته هم میگم ب ... صبرکن شاید با این قهرکردنت قدرتو بیشتر بدونه. یکم برات بیشتر وقت بذاره خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد
shimakolsomianlolam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 3394 صبرکن شاید با این قهرکردنت قدرتو بیشتر بدونه. یکم برات بیشتر وقت بذاره قهر که نمیشه گفت چون بهش گفتم دیگه کلا صحبت نکنیم همین الانشما که مثلا حالمو پرسیده دیشب ساعت ۲:۴۰ پیام داده از اون زمان پیام نداد که نداد فک کنم کلا براش مهم نیستم اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد.