2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 43 پست
وقتی بیاد بچت وابسته خودش میکنه از این بدم میاد 

نمی تونه، به خودت استرس نده، بکشش زیر کاره تمیز کاری وشستن و... تا بچه بخواد وابسته شه فرار کرده

از غذاش ایراد بگیر

بگو فلان سوپ رو میخوام

اینجور بچه رو نشورید 

البته باسیاست 😎، 

اولویت شوهرت هم بچه اس، بذار شوهرت هم از مادرش متوقع باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه واقعا مادرشوهر باید خودش درک کنه که عروسی که تازه زایمان کرده خوب مسلما کنار مادر و خواهر خودش ر ...

اره عزیزم درک این نداره الان مامانم می خواد بیاد اونم میاد بعد نمیزاره مامانم بیاد تو بیمارستان پیشم من پسر پسرم بهش گفتم من که روم نمیشه بگم شورتم تو بشور گفت ن من انجام میدم خیلی زورم داره از حرفاش 

اره عزیزم درک این نداره الان مامانم می خواد بیاد اونم میاد بعد نمیزاره مامانم بیاد تو بیمارستان پیشم ...

همون دیگه اگه واقعاااا مادرشوهرا تو این موضوع  درکشون برسه   به خدا خوب آدم راحت نیست کنار مادرشوهر شور..عوض کنه کلی چیزای دیگه...

فردا هم به چیزی بشه بعد بره واسه دخترا و بقیه تعریف کنه

بگو میرم خونه مامانم این بهترین راه حله

اره مجبورم برم خونه مادرم تا ۲۰ روزی سر پا که شدم اگ خدا کمک کنه نیاد دنبالم کلا میگ چون بچه دومته سخته من باید باشم 

همون دیگه اگه واقعاااا مادرشوهرا تو این موضوع  درکشون برسه   به خدا خوب آدم راحت نیست کنار ...

اره کلا آدمی هستن که طعنه بزنه شوهرم آنقدر وابسته به خانوادشه که انگار کور شده میگم مامانم میاد بهانه میاره که مامانت کار داره فلان مامان من میاد بدم میاد از این رفتارش درک این نداره که من با مادرم راحت ترم

اره مجبورم برم خونه مادرم تا ۲۰ روزی سر پا که شدم اگ خدا کمک کنه نیاد دنبالم کلا میگ چون بچه دومته س ...

بالاخره که دیدن بچه میخواد بیاد به نظرم تا ۲۰ روز برو خونه مامانت بهش هم بگو دیگه میرم خونه مامانم

بعدا هم که اومد میبینه تو درگیر بچه هستی زیاد حوصلت نمیگیره مهمون داری هم بکنی زود میزاره میره...

بالاخره که دیدن بچه میخواد بیاد به نظرم تا ۲۰ روز برو خونه مامانت بهش هم بگو دیگه میرم خونه مامانم ...

این خودش رئیس خونه من میدونه اصلا براش مهم نیست من مهمون داری کنم خودش هر کاری دلش بخواد هر غذایی بخواد درست میکنه دلت خوشه مادر شوهر من کلا خیلی پرو 

این خودش رئیس خونه من میدونه اصلا براش مهم نیست من مهمون داری کنم خودش هر کاری دلش بخواد هر غذایی بخ ...

وااای چقدر سخت عزیزم به نظرم خودت از همون اول اجازه دادی

به هر حال مادرشوهر خودش باید بفهمه که احترامشو حفظ کنه قرار نیست چون خونه پسرته راحت باشی هرکاری دوست داری انجام بدی 

عزیزم خودتون از اول همچین اجازه ای رو دادید پس دیگه باید کنار بیایید اگر هم چیزی بگید دلشو میشکنید بهتره که همسرتون بهش یه سری چیزارو بگن گوشزد کنن