2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 43 پست
توروخدا  دوستان   چطور مادرشوهری باشیم  درآینده؟ من  خودم  پسرمو  خیل ...

منم مثل تو فکر می‌کنم 

اما این عروسها من دیدم اگر بری بیای میگن دخالت میکنه اگر بزاری حال خودشون میگن محل نمیده 😂😂

برو خونه مادرت یا بگو مادرت بیاد

مادرم میاد ولی چون داداشم مدرسه میره فوقش ی هفته بتونه بمونه بعد میره اگر برم خونه مامانم بخوام برگردم میاد دنبالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکشش زیر کار، منم یه ماه دیگه زایمان دارم، چند ساله با مادر شوهرم قهر بودیم، وقتی فهمید حامله ام آشت ...

وقتی بیاد بچت وابسته خودش میکنه از این بدم میاد 

توروخدا  دوستان   چطور مادرشوهری باشیم  درآینده؟ من  خودم  پسرمو  خیل ...

آره عزیزم درسته مهمونی رفتن حدی داره کلا عروس هر چی باشه وقتی زیاد بری پیشش بمونه اذیت میشه دخالت دوس نداره

آخه واقعا مادرشوهر باید خودش درک کنه که عروسی که تازه زایمان کرده خوب مسلما کنار مادر و خواهر خودش راحت تره تا کنار مادرشوهر واقعاااا بعضی ها اینو درک نمیکنن 

مادرشوهر منم همینه واقعااا گرفتار شدیم به خدا من که کلافه شدم از اخلاق ها رفتارهاش ...

والا من سر بچه اولم. یه روز مادرش اومد دیوانه م کرد.فرار کردم رفتم خونه مادرم

اره خیلی سخته من ی پسر دارم میدونم چیکارم کرده الانم می  خواد بیاد همین رفتار ها رو بکنه خسته کنندس

آره عزیزم درسته مهمونی رفتن حدی داره کلا عروس هر چی باشه وقتی زیاد بری پیشش بمونه اذیت میشه دخالت دو ...

دقیقاااا مادرشوهر من اونقدر پروئه همش دوست داره بیاد خونه من شده تا هفته ها بمونه من از اول رو ندادم 

والا درک کن دیگه من حوصله ندارم پیش کسی که راحت نیستم بمونم