ملکهدریا مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 عنوان معجزه | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 30 پست یه ختمی که خودتون و آشناهاتون امتحان کردن و معجزه کرده خوب بود معرفی کنید خیلی نیازدارم برای حاجت رواییم بخونم🌹بگین براتون ۵ تا توحید می خونم🌹 ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹 1401/06/24 | 20:34 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13993 عزیزم حاجت بزرگ گرفتی چند تا حاجت گرفتمحتما امتحان کنآخرین روز رو هم اختصاص بده به شهید ابراهیم هادی چون به خواب یه نفر که چله شهدا داشته اومده گفته اسم منوآخر لیست بذار بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 خیلی ختم ها و یکیش چله شهدا بود. ۴۰ تا شهید انتخاب کردم هر روز به نیت یکیشون سوره الرحمن خوندم تا ... زمانم کنه اشکال نداره به جای چهل روز در چند روز خونده شه مثلاروزی ۵ بار به نیت ۵ شهید ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 چند تا حاجت گرفتم حتما امتحان کن آخرین روز رو هم اختصاص بده به شهید ابراهیم هادی چون به خوا ... عزیزم میشه لیست شهید که خوندی بفرستی ممنون🌹🌹 ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13993 زمانم کنه اشکال نداره به جای چهل روز در چند روز خونده شه مثلاروزی ۵ بار به نیت ۵ شهید الهی حاجتروا شی عزیزم.۵ تا صلوات هم هدیه بده ام البنین مادر حضرت عباس علیه السلام بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
بارانی555 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 13830 من از چله سوره حشر حاجت گرفتم جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی.... (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 الهی حاجتروا شی عزیزم. ۵ تا صلوات هم هدیه بده ام البنین مادر حضرت عباس علیه السلام ممنون عزیزم 🌹 ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13993 عزیزم میشه لیست شهید که خوندی بفرستی ممنون🌹🌹 ۱)شهید کریم ارجمند۲.شهید محمد جهان آرا۳. شهید اسماعیل دقایقی۴. شهید سامانلو۵. شهیدصیاد شیرازی۶.محسن حججی۷. مهدی باکری۸.مصطفی چمران۹.عباس بابایی۱۰. حسن باقری۱۱. حاج علی قوچانی۱۲ مجید بقایی۱۳.حمیدرضا نوبخت۱۴.حسن قربانی۱۵. یحیی درویشی۱۶. مجتبی هاشمی۱۷. عبدالله علایی۱۸. سید علی دهقان۱۹.محمدهادی ذوالفقاری۲۰. حاج قاسم میرحسینی۲۱. مجتبی صالحی خوانساری۲۲. محمدتقی پرتو۲۳.رضا تورجی زاده۲۴ عبدالحسین برونسی۲۵. علی اکبر سیرودی۲۶. سید مرتضی آوینی۲۷.اصغر وصالی۲۸. غلامحسین نامجو۲۹. شهید حسین همدانی۳۰.رضاچراغی۳۱. محمود کاوه۳۲. خلیل حسن بیگی۳۳. احمد نیری۳۴. علی حاتمی۳۵. حمیدرضا نظام۳۶. حاج رجب محمد زاده۳۷. عبدالله اسکندری۳۸. ناصر کاظمی۳۹.مهدی سلیمان پور۴۰. شهید ابراهیم هادی بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 من از چله سوره حشر حاجت گرفتم ممنون چهله دیرهنمیدونم چه دعایی بخونم که زود حاجت بده ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 چله حق شناس میگن حاجت محال هم ممکن میشه ممنونچهله زمان بره می خوام دعایی باشه که زود حاجت بدههرچند چند ساله منتظرم ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 ۱)شهید کریم ارجمند ۲.شهید محمد جهان آرا ۳. شهید اسماعیل دقایقی ۴. شهید سامانلو ۵. شهیدصیاد شیرازی ۶. ... خیلی ممنون حاجت روا ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 24319 زیاده میشه با چند نفر خوندش،؟ خودم تنها روزی هزارتا کاری نداره
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 خودم تنها روزی هزارتا کاری نداره گفتی ۱۲۴۰۰۰ یعنی ۴ ماه طول میکشه من خیلی منتظر موندم می خوام زود حاجت بگیرم🌹🌹 ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
malake_yazdahom عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 24319 گفتی ۱۲۴۰۰۰ یعنی ۴ ماه طول میکشه من خیلی منتظر موندم می خوام زود حاجت بگیرم🌹🌹 بله حدیث کسا بخون
ملکهدریا مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 4926 بله حدیث کسا بخون ممنون از لطفت ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹