2777
2789
عنوان

معجزه

417 بازدید | 30 پست

یه ختمی که خودتون و آشناهاتون امتحان کردن و معجزه کرده خوب بود معرفی کنید خیلی نیازدارم 

برای حاجت رواییم بخونم🌹

بگین براتون ۵ تا توحید می خونم🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلی ختم ها

و یکیش چله شهدا بود.

۴۰ تا شهید انتخاب کردم هر روز به نیت یکیشون سوره الرحمن خوندم تا ۴۰ روز .

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
نادعلی  ۱۴۰۰۰ تا صلوات برای امام زمان پسرای حضرت املبنین بهش قسم بدی

نا دعلی که نشد

اما ۱۴۰۰۰ انجام میدم ممنون حاجت بزرگ گرفتین؟

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
خیلی ختم ها و یکیش چله شهدا بود. ۴۰ تا شهید انتخاب کردم هر روز به نیت یکیشون سوره الرحمن خوندم تا ...

عزیزم حاجت بزرگ گرفتی

ناد علی بزن تو گوگل یا اگه دعاشو داری روش طریق خوندشو نوشته  زیارت عاشورام که ۴۰ روز روزی یه د ...

نادعلی باید چند بار بخونم اخه ۷بارخوندم جاجت نگرفتم