به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب میشه؛ حکایت محبت کردن به یهسری از آدمای زندگیمونه :) این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
همه فامیل میگن بهش میگن چرا تنها زندگی می کنی برو پیش پسرت ی مدت اومد ولی ما اومدیم میز تلوزیون بخریم ی دعوایی راه انداخت که نباید بخرید الان ی میز تلوزیون کهنه دخترشو داده به ما
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهرم خیلی به حرف مادرو خواهرشه هر چی اونا بگن باید بخریم و هر چی اونا بگن باید بخوریم مادرشم از جاش بلند نمیشه باید من همه کاراشو بکنم بعضی وقتا گریم میگیره
شوهرم خیلی به حرف مادرو خواهرشه هر چی اونا بگن باید بخریم و هر چی اونا بگن باید بخوریم مادرشم از جاش ...
خب شوهرت خره وقتی ارثو داده به دخترش این دیگه باید دشمن میشد باهاش زنیکه اعصابمو خورد کرد از تاپیک برم بهتره
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
طرف ظالم و فلان فلان شده عالم، اونی که بهش فرصت سواستفاده هم میده کم مقصر نیست. خانواده ها چجوری دختر تربیت میکنن آخه که یکی از راه برسه هر بلایی دلش خواست سرش بیاره؟؟
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !