2777
2789
عنوان

لکه بینی

118 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من امروز۶ روزهست که لکه بینی دارم ۳۰ این ماه هم وقت پریودم هست تواقدام هستم لکه اولش خونه تازه بودم ولی بعدش کم کم قهوه ای شد الانم لکه سیاه اومد ۶ روزه لکه دارم هنوز۴ روزم به وقتم مونده بنطرتون این لکه ک اومده لکه لانه گزینی میتونی باشه؟؟درد پری هم گاهامیاد قطع میشه تست هم انقدماهای قبل گذاشتم این دفعه همسرم نمیزاره تست بزارم استرسم بیشترمیشه خواهشا راهنمایی کنین

من وقتی جواب ازمایش بارداری رو گرفتم فرداش لک بینی داشتم رفتم سونو دکتر گف ۴ هفتته حاملگی داخل رحمه شیاف پروژسترون داد ،من هماتوم داشتم تو هم بیبی چک بگیر اگه مثبت شد زود برو دکتر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من وقتی جواب ازمایش بارداری رو گرفتم فرداش لک بینی داشتم رفتم سونو دکتر گف ۴ هفتته حاملگی داخل رحمه ...

خدا فرج خیربده لکه بینی ک داشتین چطوری بود؟من اولش خون تازه بود یکم ببخشید کامل توضیح میدم خیلی استرس دارم بعدش لکه قهوه ای روشن میومد امروزم لکه سیاه یکم اومده

اره منم اونطوری بودم ۴ روز هم به وقت پریودم مونده بود

اخه من ۱۰ روزمونده ب وقتم لکه شدم امروز ۵ روزهست لکه دارم۵ روزم مونده ب وقتم

۳۰ این ماه وقتمه

یعنی میشه؟

یعنی میشه؟اخه ده روزمونده ب پری لکه شدم روز۱۱ پری تخمک گزاریم بود

آره میشه. حالا شما سعی کن استرس رو از خودت دور کنی. توکلت به خدا باشه. اصلا بهش فکر نکن و دنبال علائم نباش. بذار از موعدت که گذشت برو آز بتا بده