2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

36 بازدید | 12 پست

دوستان می‌خوام برای پایه نهم کتاب کمک درسی ریاضی بخرم کدوم کتاب و پیشنهاد میکنید: مبتکران،جویا مجد، خیلی سبز 

می‌خوام سوالات کتاب و داشته باشه با پاسخ های تشریحی و سوالات تستی و پاسخنامه و می‌خوام خیلی بهم کمک کنه!!!

کتاب کاری ک میخوای بخری رو باید با سطحی ک هستی بخری

از یه جا به بعدحالت نه خوبه نه بد از خودت میپرسی "میتونی ادامه بدی"؟! جواب میدی "نه"و ادامه میدی....🖤                       به سوگ نشسته ام به انتظار ضربات بعدی دریای متلاتم روزگارم تا شلاقش نتم را به بازی بگیرد باشد که سکوت تلخترین نوع فریادهاست🙂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باید بدونی توی ریاضی در چ حدی هستی خوب بد متوسط 

کتاب کارهای بیرون متناسب با سطح دانش آموزاس مثلا خیلی سبز برای متوسط تا خوب هست ولی مبتکران من برای فارسی داشتمش در حد آزمون های تیزهوشانه و خب قطعا باید کسی بگیرتش ک سطحش توی اون درس عالی باشه و فقط بخواد عالی تر بشه

از یه جا به بعدحالت نه خوبه نه بد از خودت میپرسی "میتونی ادامه بدی"؟! جواب میدی "نه"و ادامه میدی....🖤                       به سوگ نشسته ام به انتظار ضربات بعدی دریای متلاتم روزگارم تا شلاقش نتم را به بازی بگیرد باشد که سکوت تلخترین نوع فریادهاست🙂 
خودت باید بدونی توی ریاضی در چ حدی هستی خوب بد متوسط  کتاب کارهای بیرون متناسب با سطح دانش آمو ...

من ریاضیم خیلی خوبه و فارسی مبتکران هم دارم ولی شنیدم میگن خیلی سبز خیلی بهتره

من ریاضیم خیلی خوبه و فارسی مبتکران هم دارم ولی شنیدم میگن خیلی سبز خیلی بهتره

آره خیلی سبز خیلی خوبه از کتاب فروشه هم میتونی کمک بگیری ولی فک نکنم سوالای کتاب تو خیلی سبز باشه خیلی سبز یکم سخت تر از سطح کتابه تستاشم خوبن

جویامجد و خیلی سبز خوبن هر دو کتاب فروشی برو اگ طرف جوون باشه از این چیزا خیلی سر در میاره من یادم نمیاد سه سال پیش گرفتم