tarrrlan مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 1252 عنوان جوکر😐 193 بازدید | 5 پست چقدررررررر مسخرست😐اه اه... فقط فصل ۵جوکر تایم حامد آهنگی رو دوس داشتم...سیروس میمنتم دوس دارم...خاطرع بادکنک اونم باحال بود...مابقی چقدررر حال به هم زنن😐آدم قیافش پوکر میشه موقع دیدن😐...سیامک انصاری خصوصا... چرا اونجوری میکنه اون؟ طلب داره؟ دیدین ب استادی چجوری میگف از دستگاه ماساژور پیاده شو؟ 😐(من تازه دیدم جوکرو😂) 1401/06/24 | 15:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیاراخانم_خانم عضویت: 1401/01/25 تعداد پست: 8185 اولاش خیلی خوب بود فینالش خیلی چرت و مزخرف بود دیشب دیدمش
نظریهاعداد عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 2057 آره خدایی خیلی مسخره است من فصل یکیشو نصفه دیدم پشیمونم ک عمرمو طلع کردم بابتش اگه میخوابیدم مفید تر بود در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم. دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده
tarrrlan مدیر استارتر عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 1252 آره خدایی خیلی مسخره است من فصل یکیشو نصفه دیدم پشیمونم ک عمرمو طلع کردم بابتش اگه میخوابیدم مفید تر ... شعبده بازیای نیکخواهو دیدی؟ 😐😂خدایا منو گاو کن...تازه میگن اون خنده داره😐😂...
نظریهاعداد عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 2057 شعبده بازیای نیکخواهو دیدی؟ 😐😂خدایا منو گاو کن...تازه میگن اون خنده داره😐😂... اره دیدم اونم مسخره بود ب نظرم از رو یکی تو ای جی تی تقلب کرده بود در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم. دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده