2777
2789
خواهش میکنم عزیزم  سر ی چیز الکی خانوادش دعوا راه انداختن و همسرم هم طرف خانوادش رو گرفت و من ...

شوهرتون اشتباه کرده ما یه عروس داریم تا حالا صدبار با ما قهر کرده ولی جرات نداریم یه تو بهش بگیم داداشم اتیشمون میزنه حتی جرات نداریم بگیم چرا اینکارو کرده چرا این حرفو زده

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم  سر ی چیز الکی خانوادش دعوا راه انداختن و همسرم هم طرف خانوادش رو گرفت و من ...

بهتر 

اگه بچه نداری طلاق بگیر

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
شوهرتون اشتباه کرده ما یه عروس داریم تا حالا صدبار با ما قهر کرده ولی جرات نداریم یه تو بهش بگیم داد ...

همسر من گوش به حرف پدر و مادرشه منم این وسط هیچی نیستم 

قدرمو ندونست و بخاطر خانوادش زندگیمونو خراب کرد

ن بچه ندارم 

خو پدر خودشو خانوادشو دربیار طلاق بگیر 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
همسر من گوش به حرف پدر و مادرشه منم این وسط هیچی نیستم  قدرمو ندونست و بخاطر خانوادش زندگیمونو ...

من پدر مادرم فوت کردن ولی زنده هم بودن هیچ کاری نداشتن یعنی داداشم گفت من می‌خوامش حلقه هم خریدم براش شما هم منو میخواهید باید زنمو بخواید وگرنه تا آخر عمرم اسم هیچکدوم تون رو نمیارم چون زن داداشم مطلقه بود ولی بچه نداشت  

...
من پدر مادرم فوت کردن ولی زنده هم بودن هیچ کاری نداشتن یعنی داداشم گفت من می‌خوامش حلقه هم خریدم برا ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

ن پدر و مادرهمسر من میگن باید همه چی تحت نظر خودشون باشه البته همسرم مقصر اصلیه چون اون قبول می‌کنه براش هم فرقی نداره که آیا این حرف ب ضررشه یا ن؟

همسر من هیچ استقلالی نداره 😞

خدا رحمتشون کنه عزیزم ن پدر و مادرهمسر من میگن باید همه چی تحت نظر خودشون باشه البته همسرم مقصر اصل ...

داداش من بدون اینکه به ما بگه رفت حلقه خرید لباس عقد براش خرید تازه زنش اون اوایل دعوا شون میشد چندبار داداشمو از خونه بیرون کرد داداشم شبها رفت مغازه خوابید ولی بازم رفت منت کشی نمیدونی چه بلاهایی سر داداشم آورد لباساشو از خونه انداخت بیرون بازم داداشم اگه ما یه کلمه حرف در مورد زنش بزنیم جرمون میده 

...
داداش من بدون اینکه به ما بگه رفت حلقه خرید لباس عقد براش خرید تازه زنش اون اوایل دعوا شون میشد چندب ...

داداشتون حتما عاشق زن و زندگیشه که اجازه نمیده به هیچ وجه زندگیش خراب بشه 

ولی همسر من بیشتر به من نیاز داشت تا علاقه حتی قدر زندگیمون که پله پله با هم ساخته بودیم رو هم ندونست

داداشتون حتما عاشق زن و زندگیشه که اجازه نمیده به هیچ وجه زندگیش خراب بشه  ولی همسر من بیشتر ب ...

نه بخدا زنش اینجوری که شما با علاقه از شوهرت حرف میزنی هم نیست منتها شانس داره،الان طلاق گرفتی بخدا شوهرت پشیمون میشه آخرش می فهمه شما به دردش میخوری زن و شوهرم که همیشه برای هم میمونن

...