2777
2789

چند ماهه؟ من تو ماه هفت چرخید 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من از انومالی بریچ بود تا زایمان

گاهی ی لگدی میزد مثانه م جیغ میکشیدم ناخوداگاه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
هفته ۳۱ هستم 

آخی.  کاری شما نمیتونی بکنی ک . خودش ممکنه بچرخه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
بچه من از انومالی بریچ بود تا زایمان گاهی ی لگدی میزد مثانه م جیغ میکشیدم ناخوداگاه

به موقع زایمان کردید؟

این بریچ بودن باعث نمید در حالت عادی گاهی درد زیر شکم داشته باشی؟

به موقع زایمان کردید؟ این بریچ بودن باعث نمید در حالت عادی گاهی درد زیر شکم داشته باشی؟

۳۷ هفته اورژانسی سزارین کردم کیسه ابم نشتی داد

والا یادم نیست این دردو دو ساله زایمان کردم

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

منم تا هفته ۳۸ بریچ بود دو سه روز بعدش موقع بدنیا اومدنش چرخید و طبیعی بدنیا اومد منم خیلی اذیت بودم همش فکر میکردم الانه که بچه بدنیا بیاد

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

تا زایمان خیلی موند به احتمال میچرخه

برای من چرخید اونشبی که چرخید قشنگ فهمیدم از بس حرکتاش شدید بود

فقط مشکلم دو سری اخر رفتم سونو اصلا همکاری نمیکنه بچم خودشو نشون نمیده 

دکتر سونو ایتقدر خندید هرکاری کرد گفت بدترین حالت ممکن 

انگار بدش میاد از سونو

با خوشحالی گفتم اخرین سونو ازش فیلم بگیرم شوهرمم اومد ولی بد خورد تو ذوقمون

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین