2777
2789
دقیقا آرزوی خودمم همینه

موفق باشی عزیزم 🫂

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
من همون تو خیابون بهش زنگ میزنم آمار میدم خداکنه این اخلاق گند از سرم بیفته

ما درست به شو نیستیم😂😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادر منم همینه سالهاست چیزی بهش نمیگم یعنی تو خونه با شوهرم دعوا انچنانی کردیم ولی یه کلام بهش نگفتم یا خانواده شوهرم کلی اذیت ولی من یه کلمه چیزی بهش نگفتم چون ادم دعوایی و بیشخصیتیه و دقیقا از اطلاعاتت بر علیهت استفاده میکنه به عنوان مثال اگه بگم مادرشوهرم این کار و کرده همون مدقع که کلی نثارشون میکنه بعدها اگه اشتی کردیم و من از دلم بیرون رفت مثلا بخوام یکم مهربون باهاشون رفتار کنم مدام میزنه تو سرم که لیاقتت همینها هستن که بهت اینو گفتن

من همون تو خیابون بهش زنگ میزنم آمار میدم خداکنه این اخلاق گند از سرم بیفته

من یه بار با دوستم رفتیم بیرون 

بعد یه چیزی تیکه انداخت 

من به مامانم گفتم 

و دیگه نذاشته با دوست صمیمیم و در واقع تنها کسی که باعث خوشحالیم میشد برم بیرون

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

مادر منم همینه سالهاست چیزی بهش نمیگم یعنی تو خونه با شوهرم دعوا انچنانی کردیم ولی یه کلام بهش نگفتم ...

وای دقیقاااااا

من تو فکر اینم که رفتم دانشگاه کامللللل قطع رابطه کنم 

میخوام شهر دیگه برم دانشگاه

مادر منم همینه سالهاست چیزی بهش نمیگم یعنی تو خونه با شوهرم دعوا انچنانی کردیم ولی یه کلام بهش نگفتم ...

صدرحمت ب مادرت 

مامان من خودش فتنه  راه میندازه از حرفهام ب اونا میگ چهارتا میزاره روش باز از اونا ب من دروغ میگ 

من یه بار با دوستم رفتیم بیرون  بعد یه چیزی تیکه انداخت  من به مامانم گفتم  و دیگه ...

منم از همکلاسیم گفتم  یمدت آمار ازم کشید بیرون بعد گفت حق نداری با فلانی حرف بزنی ۲۵سالم بود سال اول دانشگاه هنوزم بهم امر و نهی و دستور میده 

ای وای عزیزم  دانشگاهت شهر خودتونه؟

اره 

دوستمم کینه ای بود فهمید باهام لج افتاد تازه پسرخاله دوستم ازم خواستگاری کرد گفتم ن دوستم ناراحت شد آخه ترسیدم بعد عقد دوستم بخاد لو بده گهگداری شیطنت کردیم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤕

اره  دوستمم کینه ای بود فهمید باهام لج افتاد تازه پسرخاله دوستم ازم خواستگاری کرد گفتم ن دوستم ...

ای واییی چه بد 

🥺

ایشالا یه پسر خوب گیرت بیاد با هم برین سر خونه زندگیتون راحت شی

ای واییی چه بد  🥺 ایشالا یه پسر خوب گیرت بیاد با هم برین سر خونه زندگیتون راحت شی

نمیشه مامانم هرکی خوبه میپرونه هرکی خودش بپسنده راه میده ی پسری دوسداشتم اونم همینطور پولدارم بود تک پسر مامانم از حسودی راهشون نداد