2777
2789

من کلا رازم رو به هیچ بشری نمیگم 

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه راست می‌ره میذاره کف دست خالت

نه بابا 

همش بر علیه خودم چند روز بعدش استفاده میکنه 

اصلا منو دوست نداره

هزاران بار به خاطرش دست به خودکشی زدم 

ولی نتونستم

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

من کلا رازم رو به هیچ بشری نمیگم 

منم 

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

من خاک تو سرم همینطوریم...هرچیم تلاش میکنم هنو از در نرسیدم همهههههههه چیزو اعتراف میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
اکثر مامانا همینن. یا میرن به بابات میگن کلا هیچوقت رازهاتون رو به مامانتون نگید 😆

همیشه هی به خودم میگم این دیگه آخرشه 

ولی باز خر میشم بهش میگم 

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

نه بابا  همش بر علیه خودم چند روز بعدش استفاده میکنه  اصلا منو دوست نداره هزاران بار به ...

نمی‌تونم بگم که الان ناراحت نباش نصیحت هم نمیکنم چون میدونم خوشت نمیاد 

آرزوی دیدنت رو به دلش بذار 🚶🏼‍♀️ 

مستقل شو درست رو بخون 

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)
من خاک تو سرم همینطوریم...هرچیم تلاش میکنم هنو از در نرسیدم همهههههههه چیزو اعتراف میکنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

من همون تو خیابون بهش زنگ میزنم آمار میدم خداکنه این اخلاق گند از سرم بیفته

همیشه هی به خودم میگم این دیگه آخرشه  ولی باز خر میشم بهش میگم

اکثر ما هم انقدر از این خبرچینی های مادری زخم خوردیم تا یاد گرفتیم خودمون رو کنترل کنیم و حرف نزنیم پیشش

میشه یه صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان (عج) بفرستید؟ 🙏🌹