2777
2789
عنوان

پزشکی یا .....!؟

100 بازدید | 13 پست

به نظرتون تو تجربی پزشکی بخونم ؟ چون میدونم واقعا رشته سختیه 

اگه سراغ دارین کسی پزشکی میخونه به نظرتون خوبه ارزشش رو داره ،عمومی نه میخوام تخصص هم بگیرم اگه بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فکر میکردم راحته اولش که خودمو کشتم تا آوردم بعدشم خیلی سختی داره تا تخصص هم بگیری اگر با این حساب بگیم که اصلا هیچ ترمی نیوفتی 29 30 سالت میشه 

اگر میدونی میتونی تو چیز دیگه ای موفق شی برو ی رشته ی دیگه 

اولش که باید عمومی بگیری عزیزم بعدش حالا طرح بری مگر شرایط خاصی باشه بعدشم تخصص ،اما بستگی به علاقه ...

میدونم عزیزم بخاطر همون میگم دیگ چون عمومیش فقط ۷ ساله دوساالم طرح داره بعدم چند سال تخصص میخواد اینهمه تلاش می ارزه ،من علاقه دارم و بعد از عمومی هم ایشاللههه تخصص بتونم بگیرم🙂😁

میدونم عزیزم بخاطر همون میگم دیگ چون عمومیش فقط ۷ ساله دوساالم طرح داره بعدم چند سال تخصص میخواد این ...

اگه علاقه داشته باشی پس بقیه راه قطعا برات اسون خواهد بود ، انشالا که به خواسته ات میرسی و موفق میشی ولی خب یکم شرایط زندگی سخت میشه 

منم فکر میکردم راحته اولش که خودمو کشتم تا آوردم بعدشم خیلی سختی داره تا تخصص هم بگیری اگر با این حس ...

واقعا!؟ تو الان پشیمون نیستی !؟ دلت نمیخواست چیز دیگه ای بخونی ؟ 

چون خودمم میدونم بخاطر همون دودلم اصلا پزشکی بخونم یا نه چون مدت تحصیلش سخت و زیاده میترسم بعدا پشیمون شم😕

اتفاقا همین طرز فکر باعث شده همه به سمت تجربی گرایش پیدا کنن وقتی واردش شن میفهمن خیلی خبریم نیست هم ...

عزیزم اتفاقا خیلی خبریه 

درامد خوب ، موقعیت اجتماعی عالی ، بهتر از این رو میشناسی؟

خیلی سخته تا بهش برسی ولی قطعا شغل عالی هست اگه علاقه داشته باشی

فقط خواستن نیست  کلاسای خوب باید بری کلی وقت بزاری کلی پول خرج کنی.یجوری داری درمورد پزشکی حرف ...

عزیزم اگه اینطور فکر میکردم که نمیومدم از تجربیات بقیه استفاده کنم ، وقتی دارم در موردش تحقیق میکنم یعنی میدونم سخته میخوام مطئمن باشم شما نمیدونی نظر نده خب🤷

عزیزم اتفاقا خیلی خبریه  درامد خوب ، موقعیت اجتماعی عالی ، بهتر از این رو میشناسی؟ خیلی سخته ...

خوبه منم نمیگم بده ولی اینجوریم که همه میگن پزشکی آوردی راحتی از این خبرا هم نیست