2777
2789
عنوان

چرا باد کرده😑😑😑

368 بازدید | 20 پست

وقتی دهنمو باز میکنم این شکلی میشه این سمت

انگار باد کرده

با گریه به مادرم گفتم،گفت خسته نشدی از بس تلقین کردی کلی حرف بارم کرد گفت تو روانی و این چیزا چرا انقدر به بیماری فکر میکنی...ولی این تلقین نیست خودتون ببینین دکتر هم نمیتونم تنهایی برم چیکار کنم

میترسم خطرناک باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد میکنه جوش زدی

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

شب ها دندون قروچه نمیکنی؟ یا بهم فشارش نمیدی؟

وقتایی که استرس دارم دندونامو به هم میکوبم ولی نه محکم 

خیلی وقته این عادت رو دارم

وقتی دهنمو باز میکنم اون قسمتی که عکس دادم میاد بالا

خیلی میترسم چیز جدی باشه

وقتایی که استرس دارم دندونامو به هم میکوبم ولی نه محکم  خیلی وقته این عادت رو دارم وقتی دهنمو ...

احتمالا برای فشار دادن دو تا فک به همدیگس

مطمعن باش وقتی عادت داری

شبام ناخوداگاه این کارو میکنی

من یک طرف صورتم سر این قضیه باد کرده

این یکم ک چیزی نیست

نه اخه فقط وقتی دهنمو باز میکنم معلوم میشه ولی اون طرف صورتم اینجوری نمیشه

نمیدونم باید بری دکتر

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ببین

بنطر من که دوتا طرف صورتت مثل همه

احتمالا برای فشار دادن دو تا فک به همدیگس مطمعن باش وقتی عادت داری شبام ناخوداگاه این کارو میکنی ...

وقتی دهنتو باز میکنی ورم میکنع؟ یا در حالت عادی ورم داره؟

اخه من وقتی باز و بسته میکنم معلوم میشه

من گفتم شاید دندونم عفونت کرده باشه ولی درد دندون ندارم

یا اول فکر کردم مغزم باد کرده 

چون برای بار اول اینجوری شدم ترسیدم هزارجور فکر‌ اومد به سرم

مرسی ولی مادرم قشنگ تخریبم کرد فکر میکنه دارم تلقین‌میکنم بخاطر همین نمیبرتم

نه بابا نگران نباش چیزی. نیست 

وقتی دهنتو باز میکنی ورم میکنع؟ یا در حالت عادی ورم داره؟ اخه من وقتی باز و بسته میکنم معلوم میشه ...

در حالت عادی ورم داره. ولی وقتی باز میکنم بیشتر میشه!

البته برای شما شبیه عفونت هم هست