2821
2789
عنوان

درد پریود شدید😭😭😭

172 بازدید | 19 پست

تروخدا کمکم کنید پریودم ۵ روزه دیر کرده بود امروز صبح دیدم پریود شدم انقدر درد دارم ک تا استخونام رسید کل پایین تنم درد داره انقدری درد دارم ک صورتمو خط خطی کردم با ناخونام تروخدا کمکم کنیدلرز شدیدم گرفتم 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از یکی شنیدم که میگفت قرص جوشان ویتامین سی خوبه  منم خیلی وحشتناک درد میکشم همش پروفن میخور ...

همشو امتحان کردم نشد سه تا پتو انداختم رو خودم نشد ترخدا کمکم کن

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
یدونه ژلوفن بخور عزیزم  چای زنجیبل و دارچین حوله گرم 😢

نشد 

همشو امتحان کردم نشد سه تا پتو انداختم رو خودم نشد ترخدا کمکم کن

منم دردام وحشتناکه لرز میکنم و حالت تهوع و رنگ پریدگی اصلا کل محل میفهمن پریودم 

تا پریود میشم دوتا پروفن میخورم و تا دوروز اول دو ورق پروفن تموم میکنم هر ۵ ساعت یدونه میخورم گاهی هم بیشتر

پروفن بخور دوتا

تا اثر بکنه یکم طول میکشه خواهرم

وای عزیزم منم ده روز پیش اینجوری شدم رفتم دکتر سونو رفتم گفتن باردار بودم سقط شده 🤦🏻‍♀️اصلا خبر نداشتم حتما یه دکتر برو 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 

شیاف دیکلوفناک بزن دمنوش بابونه دارچین زنجبیل بخور جوراب پات کن یه مسکن هم بخور

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
وای عزیزم منم ده روز پیش اینجوری شدم رفتم دکتر سونو رفتم گفتن باردار بودم سقط شده 🤦🏻‍♀️اصلا خبر ند ...

مجردم من

😢دیگه راهی ب ذهنم نمیرسه  این همه درد طبیعی نیستا

دارم میمرم 

خدمو بکشم انقدر درد نمیکشم تیر بزنن قلبم انقد درد نمیکشم خدایا بسه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز