2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 218 پست
۲۴ سالگی رییس یه شرکت آدم صمیمیه اما رفتارش با تو فرق داره سر لجه باهات سنتی میاد خواستگاری

پ چرا میاد خواستگاری😁

💫❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍                                       
غریبه پولدار یا معمولی  من زودترازدواج میکنم یابرادرم

وضعش معمولیه نه خوب و نه بد 

تو 

داداشت به کسی علاقه نداره برا ازدواج 

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضعش معمولیه نه خوب و نه بد  تو   داداشت به کسی علاقه نداره برا ازدواج

ککی وچقدر پول بدستم میرسه؟ 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
پ چرا میاد خواستگاری😁

چون ترس از واکنشت داره اما رو حرف دلش نه نمیاره 

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍