2777
2789
عنوان

کیا خیلی شلختن؟

115 بازدید | 5 پست

سلام

کیا احساس می کنن خیلی شلخته هستن و حوصله تمییزکردن خونه ندارن؟

دوست دارید کلیپ های تمییزکاری ببینید انگیزه بگیرید؟اگه دوست داشتید بیایید تو پیج من که قراره کلی از این کلیپ ها بزارم 

می خوام هرروز تو استوری چالش تمییزکاری گاز و سینک و ...بزارم دوست داری بیایی؟عکس قبل و بعد تمییزکاری بزاریم

این آدرس پیجم لطفا فالو کنید

Cleaning.with_me

راههای تمیز کردن رو کامل بلدم .

حوصلم نمیاد . چیه بشور بساب خانه داری کن اح اح 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

مننن15سالمه مامانم شاغله همه کارا بامنه فردا هم مهمون داریم

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینستا ندارم

تلگ نداری؟ 

آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵