2821
2789

ما قطع رابطه ایم یعنی ن میرسم ن میایم بعد یک سری جریان .اینا میخانه مارو بکشونن اونجا بامبول درست کنم باز .زنگ زده میگه فلانی گفته اگه نیاید رفت و آمد نکنین از ارث محرومین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هعیی خدایا چرا وقتی خودشون میان خواستگاری باز اذیت میکنن ما که نیومدیم خواستگاری پسرتون 

بخدا بیچارم کردن خدا ازشون نگذره.حالا چ جوری برا شوهرم تعریف کنم باز نگه بریم؟

ما قطع رابطه ایم یعنی ن میرسم ن میایم بعد یک سری جریان .اینا میخانه مارو بکشونن اونجا بامبول درست کن ...

ببخشید ولی این حرف خیلی خنده داره . عملا تف سر بالاست . یعنی اینکه خانواده همسرت ارتباط بلد نیستن و به زور ادمها رو دور خودشون نگه میدارن

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
 ببخشید ولی این حرف خیلی خنده داره . عملا تف سر بالاست . یعنی اینکه خانواده همسرت ارتباط بلد ...

بخدا بهش گفتم گفتم ب نظر من ن بچه باید ب وسیله ی پول پدرمادرشو نگه داره ن برعکسش یعنی ارزش ندارد .اما متاسفانه همسر من بی پوله و فوق العاده پولکی

بخدا بهش گفتم گفتم ب نظر من ن بچه باید ب وسیله ی پول پدرمادرشو نگه داره ن برعکسش یعنی ارزش ندارد .ام ...

کارت سخت شد . اگر همسرت تا این حد پولکیه که هیچی

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز