2821
2789
عنوان

ادامه زندگی

64 بازدید | 12 پست

باسلام

دوستان پسرم ۲۰سالشه و علاقه به ادامه تحصیل نداره؛دانشگاه روزانه ام قبول شده ولی دوستنداره ادامه بده

میخاد استخدام بشه فامیلامون اکثرا استخدام شدن و پسرم هم میخاد استخدام بشه

به نظرتون درسشو بخونه یا استخدام بشه

میترسم بعدا مشکلی برای سرکار رفتنش پیش نیاد ۶سال بخونه برای لیسانس ولی بیکار بشه

بنظرتون چیکار بهتره

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانخودرو

(کاربر آقا هستم) هرکس که بهم حرف بد نزنه یا اذیت نکنه میتونه ی ساندویچ برداره🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯

با دیپلم فقط می تونه بره نظام اگه اشتباه نکنم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
نمیتونه یه کارپاره وقت داشته باشه کناردرس؟

اخه ما شهرتان کوچیکیم شاید باورت نشه اما کلا کار نیست اینجا میخاد بره شهر دیگه

ایرانخودرو

خیلی هم عالی 

سربازی رفته 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
با دیپلم فقط می تونه بره نظام اگه اشتباه نکنم 

نظام بدون کنکور میرن؟اخه دانشگاه های دولتی نظام توشون نبود

خیلی هم عالی  سربازی رفته

نه آشناداریم گفته مشکلی نیست استخدام میشه

نظام بدون کنکور میرن؟اخه دانشگاه های دولتی نظام توشون نبود

اره دیگه با دیپلم میرن بعدش ی دوره داره باید بره بعدش استخدام میشه 

نه آشناداریم گفته مشکلی نیست استخدام میشه

جدی 

ولی فکر نکنم بدون کارت سربازی کسی جای استخدام بشه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز