2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای نقش بازی کردن تواین ۶ماه پیش یه مشاور برین که اگرم به نتیجه نرسیدین و طلاق گرفتین پیش خودتون ن ...

نمياد بهش ميكم 

ميگه من وضع زندگيم همينه همينم كه هستم خواستي بمون خواستي برو منم نميخامت

ميدونم

ولی بنظره من زودتر به خانوادت بگو و منتظر نمون شاید نقشه ای داره که ی طوری جداشه که تو مقصر جلوه داده بشی یا حقتو ی طوری بخوره 

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نمياد بهش ميكم  ميگه من وضع زندگيم همينه همينم كه هستم خواستي بمون خواستي برو منم نميخامت

وضع زندگیش چجوریع که تو انتقاد کردی و اون این حرف رو زده..مشکل اخلاقشه کارشه چیه

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
چی میگه...دوست بودین یا سنتی ؟؟؟مگه اول ندید تورو.

دوست بوديم ٥ سال 

ازش جدا شدم تو دوستي بعد اومد جلو براي ازدواج يه سال نقش بازي كرد بعدش همون اش و همون كاسه

فقط زير خواب ميخاست واگرنه من جايي تو زندگيش نداشتم اعتراضم ميكردم بهم ميگفت همينه كه خست 

يا منت پول ميزاشت خودت خرجتو دربيار به من چه

وضع زندگیش چجوریع که تو انتقاد کردی و اون این حرف رو زده..مشکل اخلاقشه کارشه چیه

هيچ وقت نيست 

تنها مبرم دكتر تنها ميرم خريد تنها زندگي ميكنم 

هميشه نيست و وقتي ميگم اينطور نميشه بهم ميگه من تك پسر خانواده امم وظيفمه از اونا حمايت كنم

فقط وقتي نياز جنسي و درسي داره بكي دو روز تو ماه پيداش ميشه

دوست بوديم ٥ سال  ازش جدا شدم تو دوستي بعد اومد جلو براي ازدواج يه سال نقش بازي كرد بعدش همون ...

شش ماه صبر نکن اگر واقعا حس میکنین به اخر خط رسیدین و نمیتونین باهم بسازین همین امروزه به خانوادت بگو و اقدام کن...شششش ماه چرا باید عذاب بکشی

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
دوست بوديم ٥ سال  ازش جدا شدم تو دوستي بعد اومد جلو براي ازدواج يه سال نقش بازي كرد بعدش همون ...

عزیزم دلم برات شکست 🥺😭 غصه نخور ولی حقتو ازش بگیر پدرشو دربیار نزار قسر در بره

ولی بنظره من زودتر به خانوادت بگو و منتظر نمون شاید نقشه ای داره که ی طوری جداشه که تو مقصر جلوه داد ...

مادرم از غصه دق مبكنه 

نميزارن هم جدا شم تمام غم و غصه ام الان ناراحتي اونهاست

شش ماه صبر نکن اگر واقعا حس میکنین به اخر خط رسیدین و نمیتونین باهم بسازین همین امروزه به خانوادت بگ ...

من همش اميد دارم يجا درست شه اما هيچ جور راه نمياد 

زده بلاكمم كرده 

مادرم مريضه دق ميكنه از غصه

عزیزم دلم برات شکست 🥺😭 غصه نخور ولی حقتو ازش بگیر پدرشو دربیار نزار قسر در بره

دلم پيش مادرمه فقط 

تنهام تو شهر غريب كسي و ندارم درد و دل كنم بي پولم دانشجوام خسته ام … 

واقعا بدبختم

مادرم از غصه دق مبكنه  نميزارن هم جدا شم تمام غم و غصه ام الان ناراحتي اونهاست

ببین این آدمی که میگی خیلی پدر سوخته اس … من میگم تا ۶ ماه دیگه نقشه ای داره اگه کاری بکنه که حال خانوادت بدتر بشه پشیمون میشی… الان بهشون بگو و سفت وایسا بازیچه نشو دختر خوب ی مرد ماهی ی بار نیاز جنسی نداره شاید جای دیگه هم سرش گرمه زودتر اقدام کن ازش مدرک جمع کن اگه میتونی

دلم پيش مادرمه فقط  تنهام تو شهر غريب كسي و ندارم درد و دل كنم بي پولم دانشجوام خسته ام …  ...

نترس ازش مدرک جمع کن اگه طلایی چیزی داری بفروش برو ازش شکایت کن پرونده براش بساز نزار قسر در بره توروخدا … سادگی در نیار که ی طوری میشه… همه چیز بدتر میشه که بهتر نمیشه …

ببین این آدمی که میگی خیلی پدر سوخته اس … من میگم تا ۶ ماه دیگه نقشه ای داره اگه کاری بکنه که حال خا ...

ميخام تمام مهرمو بگيرم ازش 

تهدبدم كرده كه كلاهبرداري و بمن چه و … 

منم بهش گفتم تمام مهرمو ميخام 

نميدونم چطور به خانوادم بگم نميدونم 😔