2777
2789
عنوان

بارداری

181 بازدید | 10 پست

سلام خوب هستین

میگم من یه مدته سردرگمم

امروز 9 روزه که پریم عقب افتاده روز دوم و روز هستم بی بی گذاشتم منفی شد

چون یه کم تنبلی تخمدان داشتم قرص دوفاستون میخوردم دوره هام 28 روزه و منظم بودن ولی ماه قبلی هنوز تایم قرصم نرسیده بود 16 روز مونده به دوره ام پری شدم نمیدونم چرا

تو اقدام هم هستم و اینکه شوهرم هم واریکوسل گرید سه داشت الان یک ماه و نیمه که عمل کرده و همونطور که دکتر گفته بود از 2 هفته بعد عمل نزدیکی داشتیم که روزای تخمک گذاریم‌ هم بود

به نظرتون ممکنه باردار باشم؟شکمم هم یکم بالا اومده.چون هر چی تست میزنم منفی در میاد میترسم کیست باشه به نظرتون چیکار کنم

برودکتر

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم چند سال پیش که شوهر من عمل کرد دکتر به ما گفت ۷۰ روز بعد از عمل اسپرم رو به بهبودی میره. ی بی بی چک دیگه هم امروز بزن اگه مثبته که حتما نشون میده اگه نداد به خاطر تنبلی تخمدانته

الان یه لکه ی خیلی کمرنگ داشتم نمیدونم لکه لانه کزینیه یا لکه پریودی...هیچ دردی هم ندارم..فقط یه لحظه یه ذره زیر دلم سمت چپ یه تیر خفیفی کشید و تموم

تو بلاتکلیفی موندم🥺🥺

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir