2777
2789
عنوان

از دست این جاری باید کجا رفت 🤦‍♀️

6733 بازدید | 379 پست

تاپیک قبلیم هست ولی خلاصه طور میگم 

ماجراهای تو تاپیک قبلی هست ولی خب اینجا  براتون کامل میزارم (هفته قبل  جاریم زد تخت سینه و هلم داد ب من گفت خدادمیدونه تو آدم خوبی نیستی برا همین تا حالد بهت بچه ای ندادی تو لیاقت مادرشدن نداری 💔با این حرفش دلم سوزوند خیلی ماجرا اینجوریه هست  ک کلا این برادرشوهر و جاری نمی سازن باهم مدام دعوا و بحث خانم میزاره میزه باز برادر شوهرم باید بره دنبالش دیگ اینا بعد ما ازدواج کردن و صاحب بچه شدن دیگ برا نگه داشتن شوهر بچه آورده بچه اش ۴ ماهه نیم ، خلاصه دعوا ک داشتن عصر میخوان بچه رو ببرن دکتر ک جاری از فرصت استفاده میکنه و سریع بچه رو میزاره رو پا برادر شوهرم و شروع میکنه ب دویدن تو خیابون و ی ماشین سریع دربست میکنه تا شهرشون،  این برادر شوهر هم هر چی بدو میکنه با بچه تو بغل دیگ نمی رسه بهش 

مادر شوهرم  ک تا میشنوه عروسش رفته اونم دیگ میره دنبال عروس ، برادرشوهرم دیگ سرکار هم بابد می‌رفته  آقا منم ک هفته قبل بستری بود کلا از جام نمیتونستم پاشم خلاصه تا سر پا شدم دیدم زنگ آیفون خونه ب صدا در اومد خلاصه میبینم برادرشوهرم با بچه تو بغل این بجه اینقدر جیغ و گریه چشماش قرمز شده بود و گرسنه بود مریض دیگ اینقدر گرسنه بود ک انگشتش تو دهنش بود آقا منم بهم گفت اگه لطف کنی بچه نگه داری کسی نیست بزارمش منم گفتم باشه  دیگ تا بچه بغل گرفتم بچه دستش انداخت ب سینه ام این بچه اینقدر گرسنه 

دیگ آقا بعدش بردیم دکتر بچه رو دارو هاش و شیرخشک این بجه اصلا نمی‌خورد شیرخشک ب زحمت شب ها من کلا راه می‌بردم تو بغل شوهرم و برادر شوهرم اصلا آروم نمی‌گرفت خلاصه ک یک هفته من بچه نگه داری 

اخر این قدر من و شوهرم و پدر شوهرم  ب برادر شوهرم گفتیم برو دنبال زنت  ک تا دیروز آوردنش ک محکم بچه از بغلم گرفت و هلم داد ک گفت تو حق نداشتی از بچه من نگه داری وشوهر بیاری خونت براش غذا بپزی و اینا 

تو ادمی پستی هستی برا همین تا حالا خدا بت بچه نداده تو لیاقت نداری 

شوهرم اینجور مواقع میدونه من سست میشم هیچی دیگ  خودش جوابشو داده دیشب بهم گفت وفتی اشک هام پاک میکرد ک دیگ گریه نکن برا ی حرف آدم بی ارزش گفت دیگ نمیخوام ک بیاد خونه ک باز بعد این همه خوبی تهشم جوابت این باشه با این وضعت از بچه خانم نگه داری کردی و گفت من شرمنده خوبی هاتم خانوم💔😭دیگ از بس من گریه میکردم خودش هم شروع ب گریه کرد 🥺🥲💔😭😭

هیچ جوره آروم نشدم 

و اماااااااا امروزززززززززز👇👇👇

بماند من بعد چند روز ک بیمارستان بستری بودم 

امروز گفتن ختم یکی از فامیل ها شوهرمه دیگ از بیمارستان اومدم آماده شدم ک بریم 

جاریم تو جمع تنه بهم زد ک من تعادلم از دست دادم افتاد بودم 

برگشت خندید گفت ببخشید متوجه نشدم بچت ک نیفتاد🤦‍♀️😭 البته ک یادم نبود تو بچه دار نمیشی 💔 

هیچی نتونستن تو جمع بگم هیج 

خونه هم امدم ب شوهرم نگفتم هیجی 

چیکار کنم دیگ خیلی من کلا سرد و رسمی ام باهاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برین بهش

مگه زبون نداری بگوو هنر توو زاییدن نیست هنر توو پرورش بچه مثل یک انسان با عقلو شعوره ک توو با این بیشعوریت بچتم بد بار میاری

تنه زن بگوو چشاتم مثل عقلت ناقصه نمیبینی منو

خدایا شکرت...🦋

حتما بگو 

بعد میدونی ازین به بعد میخواد بسوزنتت لبخندی نیش خندی بزن وقتی باشوهرش قهره از کنارش با نیش خند رد شو پوز خند  بزن  بسوزونش با اینجور ادما باید مثل خودشون رفتار  کرد بنشونیشون سر جا 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
برین بهش مگه زبون نداری بگوو هنر توو زاییدن نیست هنر توو پرورش بچه مثل یک انسان با عقلو شعوره ک توو ...

دیگ واقعا موندم چ کار بکنم 

آدم هم هست ک معطل ک چیزی بگم ک درست کنه  

منم میگم زشته ب خاطر این رابطه ۲ تا برادر بد بشه 

برادر شوهرم مرد خوبیه 

این نمیدونم بدی هم نکردم بهش اینجور 

ولی باز ک می بینید از این کار ها میگرده دنیال بحث و دعوا و جدله  من ب شوهرم نگفتم هیچی  ...

تو رو یادمه عزیزم خدا لعنتش کنه عوضی بی اصل و نصب رو این آدم از تو خالیه یه عقده ای به تمام معناست با اون حرکتش تو‌ جمع خودشو به همه نشون داد بدبخت مریض.

به شوهرت حتما بگو خانواده شوهرت باید بهش تذکر بدن 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چ آدم اشغالی

دفه بعد ت بهش تنه بزن بعد یهو خودتو دور کن بگو عه عه بچتو نندازی بغل من و بزنی ب چاک 

هرجا نشسته بود بگو قربون حکمت خدا برم یکی لیاقت بچه نداره بش میده، یکی لیاقتشو داره ولی نمیده، فقط باید ببینی حکمتش چی میشه ب کجا میکشوندت

بعد رب ساعت از نزدیک بچش رد شو یکم باهاش بخند حرف بزن بعد ب مامانش بگو تروخدا دفه بعد خاستی فرار کنی بچتم ببر دلم براش کباب شد 1هفته خونه من بود هلاک شد بچه مادر میخاد، بعدم نصیحتش کن مدام. هر حرفی راجع ب بچه دار نشدنت زد بگو والا میترسم مصه ت یروزی بچه بی گناهو بزارم و فرار کنم، یا، بچه نیاوردم ک اگخ یبار دیگه فرار کردی دستم خالی باشه 1هفته 1هفته از بچت نگهداری کنم

خلاصه هرچی گفت این فرار کردنشو ب روش بیار

ادم اشغال چندش اور

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
حتما بگو  بعد میدونی ازین به بعد میخواد بسوزنتت لبخندی نیش خندی بزن وقتی باشوهرش قهره از کنارش ...

دیگ میگم تازه از بحث هفته قبلی خلاص 

این مدت ها همش من مریض و بیمارستان 

باز این بگم 

دودلم 

ولی نمیشه همینجور گذشت کرد