2821
2789
عنوان

وسوسه میشم😐

207 بازدید | 18 پست

خیلی تنهام ینی دوس دارم یه نفر تو زندگیم باشه و دوسش داشته باشم

یه پسره تو محلمون همیشه دنبالمه میاد خواهشو التماس ک واقعا دوست دارمو اینحرفا خیلییییی بچه پولداره و خوشتیپ

ولی خب نمیدونم حس میکنم خیلی فرق داریم بهش میخوره از این پسرایی باشه ک با دخترای زیادی بوده ولی من اینجوری نیستم دنبال یه نفرم واسه عشق واقعی 

پیام داد بهم شمارمو نمیدونم از کی گرفته من بلاکش کردم بازم امروز بهم گفت خیلی ازت خوشم میاد و اینحرفا

میدونم نباید باهاش باشم ولی همش وسوسه میشم جوابشو بدم😐 

شما تو این شرایط بودین؟ چ کنم واقعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوس پسرداشتن،چه اشکالی داره مگه؟

دوس پسر داشتن ک خیلیم خوبه ولی با ادم درستش بعضیا خوب نیستن واقعا از این میترسم وگرنه خیلی دلم میخاد یه نفر تو زندگیم باشه

اره بودم     جواب دادم باهاش رفتم بیرون  من دست رد به سینه کسیکه پیگییرمه  نز ...

خوشبحالت میتونی😂 من اصن پای عملم سسته فقط خوشم میاد یه نفر دنبالم باشه

اینجور پسری که تو گفتی اتفاقا دنباله تو به دلیل اینکه بهش محل نمیذاری 

شایدم میخواد بفهمه آدمه دوس دختر شدن هستی یا نه اگه نه بیاد جلو برا خواستگاری 

چون تو آشناها داشتیم که میگم

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
اینجور پسری که تو گفتی اتفاقا دنباله تو به دلیل اینکه بهش محل نمیذاری  شایدم میخواد بفهمه آدمه ...

نمیدونم واقعا ولی خب بنظرم عاقلانه اینه همینجوری محلش ندم

دوس پسر داشتن ک خیلیم خوبه ولی با ادم درستش بعضیا خوب نیستن واقعا از این میترسم وگرنه خیلی دلم میخاد ...

مواظب باش اول مطمئن شو خانوادت با این موضوع چطور برخورد میکنن بعد هم باید ببینی اون پسر چقدر درک داره اخر سر بباید ببینی پیش اون پسر چقدر ارزش داری

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز