2777
2789
عنوان

روتین پوست

114 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من صورتم  نسبت به گذشته خیلی کدر شده و پر شده از کک و مک و خال ... ولی خداروشکر منافذ ندارم وبا یه پنکک صورتم خوب میشه اما بازم خیلی ناراحتم همیشه که نمیشه آدم با آرایش باشه تو اینترنت خیلی راجب ماسک و تونر و اسکراب تحقیق کردم اما بدار گیج شدم آرایشگرمم محصولات لدورا رو تبلیغ می‌کنه همش یه خورده ترغیب شدم برم ازش بخرم ولی نمی‌دونم خوبه یا نه و چی برای پوستم احتیاجه پوستم خشکه. تو رو خدا کمکم کنید خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین 

لدورا همش تبلیغاته ،کساییم ک تبلیغ میکنن بازاریابش هستن و بابت فروشش درصد میگیرن عزیزم 

برای لک ،از محصولات حاوی ویتامین سی استفاده کن

مثل سرم ویتامین سی،تونر ویتامین سی،اما قبل از استفاده دائم حتما تست کن دوی یه قسمتی از پوستت ک ببینی به پوستت میسازه یا نه

چون برای بعضیا ویتامین سی باعث جوش میشه

خودتو دوس داشته باش💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره می‌دونم کبدم‌ چربه 

پس از اون .پودر دتاکس بخور بزار میزان کبد چربتو به صفربرسونه.بعدش از ژل شستشواستفاده کن .از ضدافتاب بطور مداوم استفاده کن .ماسک استفاده کن . واگه لکت زیاد پک ضدلک

بگذارید باران ببارد ما چتـرمان خداست💜☔
تونر بهتره یا سرمش‌ شما خودتون استفاده کردین ؟؟

عزیزم من لک ندارم اما درباره این موارد اطلاعات دارم 

روتین پوستیه من مناسب پوست خودمه

خب نمیسه گفت کدوم بهتره چون کارایی هرکدوم فرق داره

شما وقتی از شوینده استفاده کردی و صورتت رو شستی 

از تونر برای تنظیمphپوست استفاده میکنی و علاوه بر اون تونر بصورت عمقی منافذ پوستتوتمیز میکنه

حالا اگر ویتامین سی هم داشته باشه کمک به کمرنگ کردن لک ها و روشن تر شدن پوست هم میکنه

اما سرم رو بعد تونر استفاده میکنید که پویت رو آبرسانی میکنه ک اگر باز هم حاوی ویتامین سی باشه باعث از بین بردن لک ها میشه

خودتو دوس داشته باش💜