2777
2789
عنوان

بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 29 پست
جانم 

بی بلا، آزمایش دادم، دخترم عفونت داشت ، اما دکتر گفت با آزیترو حل میشه. تصمیمم درست بوده که بستری نکردم؟

اگه دوروز بگذره و قطع نشه چی؟ دیر نمیشه واسه بستری؟

دارم دیونه میشم یه پسر ۳ ساله دارم اونو چی کنم؟😭😭😭

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
بی بلا، آزمایش دادم، دخترم عفونت داشت ، اما دکتر گفت با آزیترو حل میشه. تصمیمم درست بوده که بستری نک ...

نه دیر نمیشه 

انتی بیوتیک رو بده و مواظب تبش باش بیشتر از دو روز طول کشید بستری کن انتی بیوتیک های قوی بهش میدن زود خوب میشه 

نگران نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم باکتری ها خیلی خیلی سریع به انتی بیوتیک جواب میدن  ازیترو صد خوبش میکنه انشالله  ف ...

واقعا؟😭😭😭😭

دارم از استرس میمیرم. خودم بعد این قضیه مریض میشم.

تا الان فقط یه بار آزیترو دادم. چند وعده بگذره میتونم بفهمم تاثیر داشته؟ آخه دکتر اولی گفت باید بررسی کنیم شاید کلیش آسیب دیده باشه، یا ببینیم به چه نوع آنتی بیوتیکی جواب میده

نه دیر نمیشه  انتی بیوتیک رو بده و مواظب تبش باش بیشتر از دو روز طول کشید بستری کن انتی بیوتیک ...

دوستم توروخدا امید الکی نیست؟ یعنی اثر داره؟

واقعا؟😭😭😭😭 دارم از استرس میمیرم. خودم بعد این قضیه مریض میشم. تا الان فقط یه بار آزیترو دادم. ...

شما ازیترو رو بده دو روز دیدی بهتر نشد دیگه ببر بستری

چیزی نمیشه عزیزم دختر بچه ها حساسن زود عفونت ادراری میگیرن وقتی میخوای پوشکش رو عوض کنی بزار یکم باز باشه بچه هوا بخوره چند دقیقه 

دوستم توروخدا امید الکی نیست؟ یعنی اثر داره؟

امید الکی چرا من پسرم سی روزش بوده عفونت ریه شدید از تنگی نفس گریه میکرد 

بستری شد

البته من ازیترو ندادم از همون اول مامانم نذاشت میدونستم لازمه اما نذاشت گفت چیزیش نیست 

اما بچه شما الان برلش شروع کن جواب میده 

[QUOTE=252673606]نه دیر نمیشه  انتی بیوتیک رو بده و مواظب تبش باش بیشتر از دو روز طول کشید بستری کن انتی بیوتیک ...[/

https://instagram.com/dr.masoud_zadkarami?igshid=MDE2OWE1N2Q= 

براش کامل بنویس آزمایش رو هم بفرست بگو‌ شهرستانم نمیتونم بیام چکار کنم یکی گفته بستری یکی هم گفته ازیترو تا دو روز 

آزمایش زو هم بفرست براش

امید الکی چرا من پسرم سی روزش بوده عفونت ریه شدید از تنگی نفس گریه میکرد  بستری شد البته من ا ...

ممنون،  از امشب شروع کردم. انشالله رفع میشه ، برای سلامتی خودت و پسرت صلوات میگم. ممنون که اومدی و جواب دادی، دلم گرم شد

[QUOTE=252673606]نه دیر نمیشه  انتی بیوتیک رو بده و مواظب تبش باش بیشتر از دو روز طول کشید بستر ...

مرررررسی❤❤❤❤

ممنون،  از امشب شروع کردم. انشالله رفع میشه ، برای سلامتی خودت و پسرت صلوات میگم. ممنون که اومد ...

بهت گفت چطوری ازیترو رو بدی؟

دفعه اول دو میل 

بعد روزی یک میل سر ساعت 

خوب پس همون رو بده  اگر انقدر بهت گفته خیالت راحت زود خوبش میکنه

دوزش بالاست، نه؟

انشاالله که تاثیر داشته باشه. ممنون که اومدی یه عالمه حالم بهتره باهات حرف زدم❤

دوزش بالاست، نه؟ انشاالله که تاثیر داشته باشه. ممنون که اومدی یه عالمه حالم بهتره باهات حرف زدم❤

نه هر بچه ای نسبت به شرایطی که داره بهش دارو داده میشه 

دوز کم یا زیاد بسته به شرایط تعریف میشه 

من داروسازم ازیترو انتی بیوتیک قوی عزیزم 

کم‌کم بهتر میشه 

فقط مواظب تب باش اگر بعد دو روز دیدی شرایط تغییر نکرد که بعید میدونم ببرش دوباره 

زیاد پیش میاد عزیزم بچست دیگه عادیه 

نه هر بچه ای نسبت به شرایطی که داره بهش دارو داده میشه  دوز کم یا زیاد بسته به شرایط تعریف میش ...

قربونت عزیزم❤

بخاطر همه کمک هات ممنونم🧡