2777
2789
عنوان

مهدکودک😍😍😍😍

89 بازدید | 8 پست

ما بچه های نی نی سایتیم

از ۱۲ تا ۵۲ سن و سال داریمممم

دعوا دوسداریم

جنجال دوسداریمممم

بهم می پریم خیلی خوش حالیم🤣

ادعا داریم خیلی باحالیم

نی نی یار میاد مام دوسداریم🥲

تاپیک میزنیم بهم می پریم

تعلیق میشیم از رو نمیریم

حالا با ریتم

اون آخریا صدا نمیاد

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀
تموم شد؟

این یکی از بد اخلاقای سایته که میخاد بگه یا بیا پایین یا سرمون درد گرف 

گلم جنبه فان نداری نیا نظرم نده چرت و پرت بگی گزارش میخوری جوابتم میدم 

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهدغولک نی نی سایت😁😉 چه شعر بامزه ای هم سراییدی استاد😁😍♥️

اره کاربرا بهم می پرن ولی من نخواستم قفل کنم

این یکی از بد اخلاقای سایته که میخاد بگه یا بیا پایین یا سرمون درد گرف  گلم جنبه فان نداری نیا ...

بذار وارد شی 

فعلا که تو اخلاق نداری درگیری داری 

فان فان 🤣 میخواستم گژارش بخورم تازه ورود بودم هاها

ضمنا همه میدونن من شوخ طبعم بچه 

بذار وارد شی  فعلا که تو اخلاق نداری درگیری داری  فان فان 🤣 میخواستم گژارش بخورم تازه و ...

ب تعلیقیا نمیگن تازه وارد دوست عزیز 

ضمنا من درگیر حاشیه نمیشم و اینکه کاربریم ترکید سر دفاع از حق خانم ها بوده

گزارش هم بزنن خدا رو شکر باز میتونم وارد سایت شم با کاربری های دیگه سایت دیگه عمومی هست

در پناه حق

ب تعلیقیا نمیگن تازه وارد دوست عزیز  ضمنا من درگیر حاشیه نمیشم و اینکه کاربریم ترکید سر دفاع ا ...

استارتر بحث نکنید و تاپیک خود رو مدیریت کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

استارتر بحث نکنید و تاپیک خود رو مدیریت کنید

چشم الان قفل میکنم🥴اگه تعلیقم نکنید