2777
2789
عنوان

اپتومتریست

527 بازدید | 22 پست

دوستان من اپتومتریست چشمم معاینه کرد هم با دستگاه هم عینک و گفت دوربین ضعیفه حالا یکی دوستام میگه چرا نرفتی چشم پزشک میگم خب وقتی درست معاینه کرده تشخیص داده چرا الکی ذهن آدم مشغول میکنی😑

نظر شما چیه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اتفاقاواس عینک باید بری بینایی سنجی

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره درست میگی

بخدا الکی ذهنم مشغول کرد میگم شیشه عینک که میذاشت من کامل متوجه تغییرات میشدم میگه آره چشم پزشک هم همین کارو می‌کنه😐 میگم خب مرض داری مگه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه عزیزم نیازی نیست دقیقه کارشون 

یه سری بررسی ها میکنن 

تعیین نمره چشم هم با دستگاه انجام میشه و تطبیق میدن و کانون مشخص میکنن همه در حیطه کاریشونه 

اگر بیماری خاص چشمی داشتین 

جراحی و ....اصلا خودشون ارجاع میدادن به متخصص 

اتفاقاواس عینک باید بری بینایی سنجی

بخدا منم گفتم بعد اینجوری گفت گفتم نکنه اشتباه کردم یک عینک افتادم الکی نباشه 

مهم دستگاهه تا جایی که من می‌دونم این رشته خیلی تاوه و رتبه های خوب میارن و شما اشتباه نکردید

خیالم راحت کردی عزیزم

نه بابا همون اپتو متریست خوبه کارش اینه.

دقیقا منم همین گفتم گلم منتها میخواست یه چیزی گفته باشه

بخدا منم گفتم بعد اینجوری گفت گفتم نکنه اشتباه کردم یک عینک افتادم الکی نباشه 

نه عزیزم کارخودت درسته دکترا هم همشون بینایی سنجی انجام نمیدن بیشترشون مخصوص بیماریهای چشم هستن.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

فرقی نمیکنه منم همیشه میرم اپتومتریست

همیشه تشخیص درست داشتن برات دیگه ؟

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز