2777
2789

نمیدونم 

ولی قاعدتا باید بیاد جلو پرو تر از این حرفان

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پسر واقعا بخواد میاد میگه-

مگر اینکه حس کنه خیلی زیاد تفاوت هست- 

که در هر صورت اگر تصمیم بگیره نگه- یعنی احتمال برقراری رابطه نیست -حالا به هر دلیل

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -
سعی می‌کنه علاقشو نشون بده اما اگه نشه اره دیگه کنار میکشه ولی اکثرا حواسشون هست

من خیلی سرد رفتار کردم .اوایل نشون میدادم ولی الان ناخوداگاه بی توجهی میکنم...خیلی نارااحتم

اگه پسر واقعا بخواد میاد میگه- مگر اینکه حس کنه خیلی زیاد تفاوت هست-  که در هر صورت اگر تصمیم ...

خوب من حوری نشون نمیدم ک فهمیدم توجه داری بهم ...تو محیط‌کار..ب نظرتون بخاد میاد جلو...خیلی نارااحتم 

خوب من حوری نشون نمیدم ک فهمیدم توجه داری بهم ...تو محیط‌کار..ب نظرتون بخاد میاد جلو...خیلی نارااحتم ...

شاید اشتباه میکنی و رفتارش عادیه- ولی در هر صورت اگر بخواد از یه راهی تفهیمت میکنه-

صاحب اصلی اکانت منم تاپیک های بعد۵تیر متعلق به کاربر دیگه هستن  -

چه پسری یاد برگ پتوس افتادم 

اندازه علاقه غوغا میکنه 

یکی با یه پخ میذاره میره 

یکی ام به زور هم که شده بله رو از دختر میگیره یعنی یجوری بالاخره تسلیمش میکنه بلد این کار هست یجوری همه رو قانع میکنه که خودت هم وا بدی به این میگن پسر زرنگ 

نترس از خودت شما دختری حیا اقتضا میکنه واکنش ناخودآگاهت اینجور باشه پسری که با این رفتارتو بره همون بهتره که بذاره بره بدرد نمیخوره 

چه پسری یاد برگ پتوس افتادم  اندازه علاقه غوغا میکنه  یکی با یه پخ میذاره میره  یک ...

وای خیلی دلگرمم کردی عزیزم.ممنونم ازت...من همش‌میگم نکنه منم باید توجه نشون میدادم بهش .ولی خدایی میگم اخه دختر زیادم نمیتونه نشون بده ک میخاد طرفوو.‌‌.نمیدونم چیکار‌کنم نشون بدم ،ندم ...میگم نشون بدم میگه چ پررواه ندم میگه چ سرده ...برگ پتوس چیکار‌میکنه مگه؟

وای خیلی دلگرمم کردی عزیزم.ممنونم ازت...من همش‌میگم نکنه منم باید توجه نشون میدادم بهش .ولی خدایی می ...

استرس نداشته باش خودت باش گرم و مهربون ولی متین و سنگین آفرین دختر خوب همین جور مواظب خودت باش .

برگ پتوس بزن تو نت متوجه میشی  

من خیلی سرد رفتار کردم .اوایل نشون میدادم ولی الان ناخوداگاه بی توجهی میکنم...خیلی نارااحتم

سعی کن زیاد سرد نباشی...چون دورتر میشه ازت...البته من دیده بودم کسایی که بیشتر وابسته میشن ولی در کل سرد بودن ضربه بدی به طرف میزنه

سعی کن زیاد سرد نباشی...چون دورتر میشه ازت...البته من دیده بودم کسایی که بیشتر وابسته میشن ولی در کل ...

سرد نیستم ولی مثلا اگه نگاهی کنه ،من نگاهش نیمکنم ..بعد چندروز پیداش نمیشه دور وبرم و من واقعا اذیت میشم ازین سردی رفتارش ..هی ب خودم میگم تقصیرخودم شد