2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دانشجوی روانشناسی ام من

وای چه عالی عزیزم من چه کنم وسواس فکری ام خوب شه 

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
دانشجوی روانشناسی ام من

من حدود یکسال پیش با یه پسر چت میکردم ارتباطمون در حد همون چت بود نه بیشتر و نه کمتر . و بعد چند ماه دعوا کردیم و پیام دادنامون تموم شد . الان بعد یکسال تو شهر دیدمش . اما رفتارش خیلی عجیب بود . هی بلند میشد و می نشست . از این طرف میرفت اونطرف و از اونطرف می اومد اینطرف . گاهی سنگینی نگاهش رو احساس میکردم . می اومد جلو من می ایستاد البته به پشت . گوشی من زنگ خورد و حدود ۴۶ ثانیه بیشتر حرف نزدم ولی در همین چند ثانیه  سه بار به طرف من نگاه کرد . بعد تقریبا ۴۵ دقیقه هم رفتش . به نظرتون دلیل این رفتاراش چی میتونه باشه ؟ سالمه این پسر ؟

عشق و عاشقی

ببین بگذار اول من اینو بهت بگم که عشق اون نیست که آدم کور و کر و... شه اون هوس است چون اگر دقت کنی در انسان هوس عقل رو از بین میبره و اینکه عشق طوری است که احساس ات به طرف بعد ازدواج هم مثل قبل ازدواج است خیلی ها اسم هوس رو گذاشتن عشق و عشق رو خراب کردن

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
وقتی مدرسه میرفتی ازت سوالای علوم و ریاضی میپرسیدن مگه بلد بودی؟😂😂😂

نچ😂

من حدود یکسال پیش با یه پسر چت میکردم ارتباطمون در حد همون چت بود نه بیشتر و نه کمتر . و بعد چند ماه ...

خب به بد بخت ی آشنایی میدادی حسابش نکردی به رو خودتم نیاووردی اونمک هی جلوت رفته اومده تا تو اونو یادت بیاد 

بیا برو یکم مقالات این سایتو بخون ذهنت باز بشه https://drsaeedansari.ir/

خب به بد بخت ی آشنایی میدادی حسابش نکردی به رو خودتم نیاووردی اونمک هی جلوت رفته اومده تا تو اونو یا ...

اره والا اصلا جوری رفتار کردم انگار غریبس😆😁 البته حقشه🙂

2824
2823
2791
2779
2792