2821
2789

من

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواستگار دارین

متاسفانه مشکلم همینه🤣

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
هرکی منو میبینم خوشش میاد میگه خوشگلی تا میگم جداشدم پشیمون میشن بیان جلو

منم 

بقول تواول میگن چقدرخوشگلی همین که میفهمن جداشدم یطوری میشن انگار جرم کردم

چرا مشکل چیه 

خواستگار خوب ندارم

میگم خوب نیستنا واقعاخوب نیستن 

هرکی منو میبینم خوشش میاد میگه خوشگلی تا میگم جداشدم پشیمون میشن بیان جلو

چن سالته

خوب در س بخون درست ادامه بده دست تو جیبت باشه

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
منم  بقول تواول میگن چقدرخوشگلی همین که میفهمن جداشدم یطوری میشن انگار جرم کردم

نمیدونم من که حالم خوش نیست دلم میخواد برم از خونه مامانمم یچسر کوفت بقیه رو میزنه خب اونا شانس داشتن من چیکار کنم چرا من شانس ندارم یکی منو عاشق بشع

نمیدونم من که حالم خوش نیست دلم میخواد برم از خونه مامانمم یچسر کوفت بقیه رو میزنه خب اونا شانس داشت ...

بقران من بدونی شرایط خونه مامانم چطوره!!! 

بعضی موقع هامیزنم سرم هرکی اومدفقط ازاین جهنم فرارکنم بخدا دیگه نمیکشم هیچ امیدی ندارم توبگو یک درصد 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز