2777
2789
عنوان

میشه بگین اشتباه از منه یا اون؟

102 بازدید | 8 پست

خواهرم هربار ازم پول خواسته گفته قرض بده هفته بعد میدم بهش قرض دادم مثلا یک مقدار خیلی کمشو هفته بعد برگردونده بقیشو انقدر فردا پسفردا کرده که چند بار گفتم نمیخوام دیگه اونم نداده.

حتی یه بار داشت ولی پس انداز و کرد و پولمو برنگردوند.

هفته پیش بازم گفت اینقدر بده فردا اینقدرشو میریزم حسابت

منم با اینکه کم داشتم ولی چون دیگه گفت فردا اینقدرشو میدم زدم بهش. الان بعد تقریبا یه هفته بهش گفتم فردا لازممه بزن دیگه میگه برا چی لازمته گفتم چرا اینقدر بدقولی میکنی همیشه الکی میگی فلان روز میدم ولی نمیدی. حالا خانم ناراحت شده که چرا پولمو میخوام ازش به همه هم میگه پولشو میخواد ندارم بدم اخم و اینا.

میخوام ببینم کار من اشتباهه؟ خب اگه به من اولش بگه بعد یک سال پولتو بر میگردونم منم نسبت به جیبم بهش قرض میدم ولی اینکه الکی میگه فلان روز میدم و نمیده واقعا برنامه های منم بهم میریزه.

تصمیم گرفتم دیگه هیچوقت ندم ولی الان که ناراحت شده و به همه خانواده هم اونجوری میگه اعصابمو بهم ریخته.

بنظر من بار اول تو مقصر نبودی چون اخلاقشو نمیدونستی اما بار های بعدی خودت مقصری چون با علم به این موضوع دوباره بهش پول دادی و برات تجربه نشده هیچ وقت. الان من بودم اگر پولمو نمیداد میرفتم از خانوادم میگرفتم پولمو میگفتم خودتون میدونید و دخترتون، دیگه هم بهش پول نمیدادم حتی اگر واقعا نیاز داشته باشه 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من بار اول تو مقصر نبودی چون اخلاقشو نمیدونستی اما بار های بعدی خودت مقصری چون با علم به این مو ...

والا هربار تصمیم گرفتم ندم ولی باز دلم سوخته دادم…ولی این بار دیگه تصمیم جدی گرفتم که ندم

اصلا بیاد بگه بده بهم ولی نمیتونم برگردونم من میدم ولی به اندازه ای که بتونم

اینکه الکی میگه میدم و نمیده واقعا منم بی پول میذاره

از این به بعد اصلا نمیدم  میدونم خودمم قراره ناراحت شم از اینکه بهش نه بگم ولی دیگه تقصیر خودش ...

اگه خیلیم نارحت شدی و دلت واسش سوخت خیلی کمتر از اون مبلغی که نیاز داره بهش بده به خودتم فشار نمیاد

اگه خیلیم نارحت شدی و دلت واسش سوخت خیلی کمتر از اون مبلغی که نیاز داره بهش بده به خودتم فشار نمیاد

میدونی من درامد دارم اون نداره

هربار دلم میسوزه میگم بهش کمک کنم ولی هررربار پشیمونم میکنه

میترسم همینجوریم ادامه پیدا کنه بد عادت شه و فردا پسفردا واسه مبلغای بالا این مشکلات پیش بیاد

میدونی من درامد دارم اون نداره هربار دلم میسوزه میگم بهش کمک کنم ولی هررربار پشیمونم میکنه میترسم ...

عادت میکنه عزیزم و یه جوری میشه که وظیفه ت میشه همیشه بش پول بدی

خودت اولیت خودت باش اگه خودت نیاز نداشتی اضافه از خودت موند بش بده