2777
2789
عنوان

آرایششش🤔🤔🤔🤔؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 36 پست
نه عزیزم هیچ جایی ثبت نشده همه باید آرایش کنن ، آرایش برای یک بانو فقط جنبه زیبایی و آراستگی داره .. ...

یه بار از بس گفتن خط چشم گرفتم خیلی هم گرون و مارک خوب گفتم که ضرر نزنم 

زدم به چشمام باورت میشه گل مژه زدم ، ۲، ۳ روز طول کشید تا خوب شد 

همش میگفتم چه اشتباهی کردم 

منم توی کارم دخالت میکردن اما کو گوش شنوا😁 همش میگفتن وای پسرا بدشون میاد😐خب این حرف زشته همسرم ...

اتفاقا من برعکسش خیلی دیدم

و مثل همسر شما خیلی زیاد مثلا بابام و داداشم اصلا خوششون نمیاد میگن چهره طبیعی آدم قشنگ تره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی کلی اطرافیان اینجوری داشتم 🤩😍 به همی چی کار دارن 😑😑والا😂😂

والا من اطرافم همچین فردی مثل شما ندیدم فکر نمیکردم کسی همچین تفکری داشته باشه مثل خودم   همه آرایش میکنن معایبش هم براشون مهم نیست 

..
خوبه می بینم هست کسایی مثل خودم  من دوس ندارم چهرم عوض کنم  معتقدم که خدا قشنگترین چهره ...

اره دقیقا همین جوری هممون زیبا هستیم و نیاز ب آرایش نداریم فقط در مواقع خاص خوبه آرایش 

من خودم آرایش نمیکنم بعد عروسی که میرم یه کرم و رژلب میزنم بخدا کلی تغییر میکنم اینجوری خیلی ب دل خودمم میشینه 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

اتفاقا من برعکسش خیلی دیدم  و مثل همسر شما خیلی زیاد مثلا بابام و داداشم اصلا خوششون نمیاد میگ ...

منم همسرم بهم گفت خودت بهتری 

و خب ابن باعث شد باورم قوت بگیره و اون اعتماد به نفسی که داشتم بیشتر بشه

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
خوبه می بینم هست کسایی مثل خودم  من دوس ندارم چهرم عوض کنم  معتقدم که خدا قشنگترین چهره ...

دقیقا   میدونی کسی که آرایش میکنه یا حتی عمل انگار داره به کار خدا عیب میگیره میگه خوب منو نیافریدی اینجوری بهتره 

..