2777
2789
عنوان

آرایششش🤔🤔🤔🤔؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 36 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره خب وای از کرم پودر و اینا متنفرممم انگار پوست نفس نمیکشه وقتی می بینم انقد می زنن با خودم میگم آ ...

کار خوبی میکنی اصلا کرم پودر نزن من هر وقت استفاده کردم بعدش جوش زدم الان دیگ قطعش کردم اصلا 

آره خب وای از کرم پودر و اینا متنفرممم انگار پوست نفس نمیکشه وقتی می بینم انقد می زنن با خودم میگم آ ...

دقیما منم متنفرم از کرم پودر  

اکثر کسایی هم که  دیدم اهل کرم پودر بودن پوستشون منافذ باز داشته و کدر بوده 

نه عزیزم اتفاقا کار درست رو شما میکنی و این نشون میده عزت نفس ت پایین نبست و خودتو دوست داری  و هم به سلامت پوستت اهمیت میدی 

..
ن بابا من اهل ارایش نیستم پوستمم خرابه

بالاخره جوش و کک و مک ی چیز طبیعیه اصلا نباد برات مهم باشه مثلا به جا آرایش میتونیم از ماسک صورت و آبرسان و... استفاده کنیم

خوشا جهان خودم:)...! لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
عزیزم هرجور ک دوس داری زندگی کن بیخیال بقیه .ولی من عاشق ارایشم

آره خب منم حرفم همینه 

آدما متفاوتن هرکسی سلیقه ای داره و واسه خودش و نظرش احترام قائل 

این که هی دخالت میکنن اذیتم میکنه

هر طور که راحتی باش

به نظرم اگر پوست سالم و شفاف باشه و با تغذیه و روتین بهش برسی آراسته تر از چیزیه که صورت آرایش کرده نشون میده

من خودم سعی میکنم پوستم سالم باشه چون اگر بخوام هم به خاطر شیفتای طولانی و بی وقفه ارایش روی صورتم منظر کریهی پیدا میکنه

همون به تمدید دو سه ساعته ضد آفتاب و آبرسان قناعت میکنم

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨

منم آرایش نمی کنم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

منم مث تو آرایش نمیکنم اصلا فقط روتین پوستی انجام میدم و و ضد آفتابم در طول میزنم همین 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

نه عزیزم هیچ جایی ثبت نشده همه باید آرایش کنن ، آرایش برای یک بانو فقط جنبه زیبایی و آراستگی داره ...شما هر جوری که میخواید میتونید زندگی کنید و کسی هم حق دخالت توی همچین امور شخصیتون رو نداره... ولی گهگاهی برای تنوع و عوض شدن روحیاتتون خوبه

آره خب منم حرفم همینه  آدما متفاوتن هرکسی سلیقه ای داره و واسه خودش و نظرش احترام قائل  ...

منم توی کارم دخالت میکردن

اما کو گوش شنوا😁

همش میگفتن وای پسرا بدشون میاد😐خب این حرف زشته

همسرم اومد و خلافش ثابت شد

کو باشد و من باشم و اغیار نباشد🪐✨
منم مث تو آرایش نمیکنم اصلا فقط روتین پوستی انجام میدم و و ضد آفتابم در طول میزنم همین 

خوبه می بینم هست کسایی مثل خودم 

من دوس ندارم چهرم عوض کنم 

معتقدم که خدا قشنگترین چهره رو واسه بندش درست کرده