2821
2789
عنوان

یوتیوبر

830 بازدید | 13 پست

سلام 

من بلاخره شغل موردعلاقمو پیدا کردم که یوتیوبری هس

و به انگلیسی مسلطم ، ادیت ویدیو بلدم ، یه دوربین با کیفیت معقول هم دارم و دلم می خواد که یه چنل با موضوع علمی یا تدریس زبان انگلیسی بزنم . 

ولی پدرم با این موضوع کاملا مخالفه و میگه تنها پزشکی یا دندون پزشکی یا بشین خونه 

و درسمم خوبه

کلا من بخوام هر کاری انجام بدم یه امایی میاد وسط..

اینم باید بگم خانواده ی خیلی سخت گیری نیستم ولی پدرم میگه دوست ندارم 🙂

حالا بنظرتون پا رو علاقم بزارم و پدرمو شاد کنم؟

یا دنبال علاقم برمو خودمو شاد کنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یوتیوبری با موضوع علمی و انگلیسی زود پیشرفت نمیکنه. 

دنبال علاقه پدرت برو اگر میدونی که میتونی دکتر بشی و اراده‌ش رو داری.

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   

یوتیوبر شو ، درستم بخون 

یکی از بچه های سایتم دیروز میگفت میخواد یوتیوبر شه 

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡
هرکدوم ک واست پشیمونی ندارع

مشکل اینجاست هر کدومو دنبال کنم پشیمون میشم مطمئنم اگه تو این کار موفقم بشم پدرم ناراحت باشه پشیمون میشم دوست ندارم که یه دلیل واسه ناراحتیش باشم  و حتی اگه خواست پدرمو انجام بدم بازم پشیمون میشم

یوتیوبری با موضوع علمی و انگلیسی زود پیشرفت نمیکنه.  دنبال علاقه پدرت برو اگر میدونی که میتونی ...

کلا چنلی مثل چنل ندگل مد نظر دارم مطالب علمی و تئوری توی یوتیوب بازدید خوبی دارن

مشکل اینجاست هر کدومو دنبال کنم پشیمون میشم مطمئنم اگه تو این کار موفقم بشم پدرم ناراحت باشه پشیمون ...

در کنارش یوتیوبری هم برو

تا حد ممکن با پدرت راه بیا ولی کاری نکن ده سال دیگ حسرت بخوری💫(:

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

کلا چنلی مثل چنل ندگل مد نظر دارم مطالب علمی و تئوری توی یوتیوب بازدید خوبی دارن

اهان آره ویدیو های مدگل خیلی خوبِس.

هیچ چیزی خطرناک‌تر از اعتقادات و سنت‌های غلطی نیست که تو ذهن آدما جا بیفته .. اونوقت اگه بخوان آدم بکشن! با خیال راحت میکشن...   منطقی باشیم، هوم؟!                                                   
قصدمم همینه ولی پدرم میگه کلا بیخیال یوتیوب شم

آخه واقعا زبان و علمی  دیر پیشرفت میکنه

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡